draguljareva kći

Ajšen, koja sazna za suradnju između Savaša i Neslihan, suprotstavlja se Savašu

draguljareva kći
Foto: PR FOTO
1/4
20.08.2014.
u 16:20

Za Atu i Uftade vrijeme teče sasvim drukčije... Uftadina odluka bit će prekretnica za obitelj Katiboglu. Za Atu počinju vrlo teški dani, svaki bolniji od prethodnog...

Za Atu i Uftade vrijeme teče sasvim drukčije... Uftadina odluka bit će prekretnica za obitelj Katiboglu. Za Atu počinju vrlo teški dani, svaki bolniji od prethodnog... Ata, koji nema namjeru slomiti se, kreće u akciju da zaštiti svoju obitelj. Atif se i dalje muči da se spasi, no stvari se mijenjaju brže nego što je on zamislio.

Feride, koju sve više uništavaju događaji oko nje, potporu pruža Selim. Atif, kojeg je Ata stjerao u kut, postaje jako napet. A Selim pak sve više i više upada Atifu u oči! Ajšen, koja sazna za suradnju između Savaša i Neslihan, suprotstavlja se Savašu. Hoće li Savaš, koji se muči da sve objasni Ajšen, moći riješiti tu situaciju? Rezanina i Atina nevina procjena situacije dovest će do opasnih rezultata.

Foto: PR FOTO

>>Fatih ovaj put Savašu staje na žulj, no on nema namjere biti poražen

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije