radijski voditelj i pjevač

Alen iz 'Braka na prvu' o bivšim ljubavima: 'Previše sam romantičan'

Foto: RTL
1/12
27.08.2024.
u 09:49

''Nisam do sad imao neke duže veze... Možda tri, četiri službene, po nekoliko mjeseci... '', rekao je Alen. ''Sad kad razmislim u ovim godinama - mislim da sam bio previše romantičan u vezama, smatram da sam se nekad previše trudio'', rekao je.

Radijskog voditelja i pjevača Alena Vlahovića šira publika pamti i kao kandidata RTL-ovog sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu'. Alen je u showu imao turbulentan odnos s medicinskom sestrom Anom Jakuš te su njih dvoje izašli iz showa prije kraja. Ana je potom otišla raditi u inozemstvo te se ponekad javi an društvenim mrežama, a Alen je sada progovorio o ljubavi. Naime, Vlahović je za RTL.hr komentirao svoj ljubavni život.

''Nisam do sad imao neke duže veze... Možda tri, četiri službene, po nekoliko mjeseci... '', rekao je Alen. ''Sad kad razmislim u ovim godinama - mislim da sam bio previše romantičan u vezama, smatram da sam se nekad previše trudio'', rekao je i dodao:

1/6

''S vremenom čovjek shvati da neke stvari jednostavno dođu i odu, no ono što je suđeno će doći ono što nije neće... Koliko god se trudili oko posla, prijatelja i ljubavi, ako nešto mora otići, jednostavno će otići. Tako je zapisano, po mojem mišljenju'', objasnio je te otkrio da smatra da je nekoć bio vrlo romantičan, misli da se to sada malo promijenilo...

''Bio sam romantičan, to garantiram, a koliko sam sada, nisam siguran. Mislim da me nekako godine spuštaju na zemlju, prije sam nekako to sve gledao s raširenim očima'', otkrio je. 

Što se pak tiče prekida, i one su njega ostavljale i on njih. ''Bilo je i da su mene ostavljale, i ja njih, a bilo je i zajedničkih dogovora. Mislim da svi tako imamo. Jednostavno sam shvatio da mi je najbitniji mir u životu, pa bio ja sam ili s nekom curom. Doslovno, ako se u taj mir neka žena uklapa, super, a ako ne - bolje je biti sam. Mislim da ljudi previše žrtvuju sebe da ne bi bili sami, a to nije vrijedno'', istaknuo je voditelj.

Podsjetimo, Alen se često druži i s bivšom kandidatkinjom showa, za koju ej u showu otkrio da se poznaju od ranije. Radi se o kolegici pjevačici Renati Dojčinović. Alen je nedavno objavio novi video u kojem uživa u društvu Renate.  - Možda nas eksperti nisu spojili... - piše na videu u kojem se vidi kako oboje uživaju u zajedničkom društvu u jednom restoranu. No, to nije prvi zajednički video. Tjedan dana prije objavio je video kako on i Renata šetaju. 

VIDEO Shamso 69: Nisam tendenciozno vulgaran, ali naše pjesme nisu za djecu

 

Komentara 1

GE
Gefufna
10:58 27.08.2024.

Kak su tom decku smjestili tzv strucnjaci sparivsi ga s onim izuzetno odbojnim i napornim stvorenjem. Mozda nije ni usao u show s iskrenim namjerama ali to sto su mu napravili je strasno. Pokusavao je ostati pristojan i priseban alii tesko je to kada vidis da nisu postivali tvoj jedini uvjet. Bas su mu ukrali priliku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije