Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otvorio dušu

Alen iz 'Braka na prvu' otkrio u kakvom je stvarno odnosu s Renatom

Foto: RTL
1/31
09.03.2024.
u 18:00

Sada je Alen otkrio u kakvom je stvarno odnosu s Renatom. Rekao je da ih je zbližio show.

Alen Vlahović objavio je nedavno video u kojem uživa u društvu Renate, kandidatkinje iz showa 'Brak na prvu'. - Možda nas eksperti nisu spojili... - piše na videu u kojem se vidi kako oboje uživaju u zajedničkom društvu u jednom restoranu. No, to nije prvi zajednički video. Ranije je objavio video kako on i Renata šetaju, a video ima više od stotinu tisuća pregleda. Sada je Alen otkrio u kakvom je stvarno odnosu s Renatom. Rekao je da ih je zbližio show. 

- Renatu i mene zbližio je show. Bili smo poznanici, a sada smo baš dobri prijatelji. Nekako kad ulazite u ovakvu vrstu showa, jako puno vam znači neka osoba koju poznajete otprije. I sretan sam što je Renata dio toga, definitivno - izjavio je za RTL.hr.

Kaže da ne zna je li njegova 'supruga' Ana s kojom su je spojili eksperti u showu ljubomorna na njihovo prijateljstvo. 

- Ne bih znao odgovor na ovo pitanje. Tijekom snimanja osjetio sam nekakve ljubomorne komentare prilikom spominjanja Renate, ali doista ne vidim potrebu za tim. Dobri smo prijatelji i to je to. No, naravno, neki ljudi u ovom showu baš vole drame.
Dodao je i da je razgovarao s Renatinim 'suprugom' iz showa, Josipom. 
S Josipom sam razgovarao i stvarno nema potrebe za dizanjem tenzija. Da, istina je da Renata i ja nismo bili najbolji prijatelji prije, ali show nas je prijateljski baš zbližio. I sretan sam zbog toga.

GALERIJA Svi parovi u showu 'Brak na prvu' izrekli su sudbonosno 'da'. Koji vam je najdraži?

1/44

Alen je, prilikom vjenčanja u showu, bio nervozan čekajući mladenku Anu, no najbitnije mu je bilo da su mama, prijatelji i obitelj uz njega. Ana je bila nervozna, ali joj se mladoženja svidio na prvu.

– Vidim da je visok, crn, huh! Onda mi se okrenuo i nasmijao – komentirala je Ana, no Alen nije imao tako pozitivne komentare. – Šok, šok, definitivno šok i samo šok – komentirao je Alen nakon što je vidio Anu. 

U zadatku koji su kandidatima dali eksperti, Alen je kao najprivlačniju djevojku stavio Renatu jer mu je izazovna, ima lijep pogled i usne. Na drugo mjesto stavio je Nikolinu jer vodi brigu o sebi i ulaže u svoj izgled. Nakon toga slijedile su Tina, Klara i na kraju Tamara.

VEZANI ČLANCI: 

- Nije me iznenadio nimalo jer sam dobila dojam da voli žene koje su više radile na sebi i vole se pokazivati - rekla je Ana i opet se vratila na staro razmišljanje da je Alen površan, a on je rekao kako je i s dečkima komentirao kako bi se Josip i on trebali zamijeniti.

Ana je kao najprivlačnijeg kandidata odabrala Josipa, što je iznenadilo Alena jer je očekivao Tiaga. Zatim Tiaga, Antona, Lovru i na kraju Filipa. - Ne bih se zagledala u njega, previše je napucan, a još kad progovori… - rekla je Ana i dodala kako je najviše odbija to što nema poštovanja prema ženama. 

GALERIJA Jelena Rozga održala koncert u Zadru

1/26

Renata Dojčinović udala se u showu za Josipa Krolu, a oni su kliknuli na prvu. Tijekom zajedničkog fotografiranja Josip je komentirao da svi vide kemiju među njima, a Renata da je njezin suprug opušta zbog vesele energije. Kad su popričali nasamo, Renata mu je otkrila da joj je strast pjevanje te da joj je teško naći posao u novinarskoj struci.

Josip se mogao s tim poistovjetiti jer njemu je strast treniranje, a struka pravo. - Kao par imamo puno potencijala i s vremenom to treba samo nadograditi, puno komunicirati i dati jedno drugome sve što možemo - rekao je Josip, koji je spomenuo bivšu suprugu i dijete, što je malo iznenadilo Renatu. Josip se odmah pohvalio da neće naći boljeg oca od njega, a Renatu se dojmilo što Josip lijepo priča o bivšoj supruzi i djetetu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije