Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTA GENERACIJA

Alen Slavica i Žera snimili duet 'Ko grad bez ljudi'

Alen i Žera
Foto: Promo
1/2
18.05.2018.
u 11:40

- Žera i ja smo ista generacija, bio sam mu jako zahvalan kad je došao na moju promociju u Sarajevu još 80-ih, znali smo se često susretati na festivalima, a bio mi je i gost u eteru Hrvatskog radija prilikom jednog mog gostovanja - objasnio ej Alen.

Pjesma "Ko grad bez ljudi" novi je zanimljivi duet koji su snimili Alen Slavica i Žera. Alen, koji ponovno s obitelji živi i radi u Americi, napisao je pjesmu koju je od početka zamislio kao duet s Draženom Žerićem Žerom (Crvena jabuka).

- Žera i ja smo ista generacija, bio sam mu jako zahvalan kad je došao na moju promociju u Sarajevu još 80-ih, znali smo se često susretati na festivalima, a bio mi je i gost u eteru Hrvatskog radija prilikom jednog mog gostovanja. Isto tako kad god su u Americi, dolazim na svaki njihov koncert, a njihovi koncerti su ovdje zaista puni emocija. Basist Crvene jabuke, Krešimir Kaštelan mi je snimao bas na prethodnom singlu i na ovoj pjesmi tako da zaista nisam imao dileme oko odabira dueta. Posalo sam Žeri pjesmu, svidjela mu se i evo našeg rezultata. Nadam se da će se svidjeti i našoj publici - objasnio je Alen Slavica.

Prije tri godine, Alen i Sandra, kći Arsena Dedića iz prvog braka, ponovno su se vratili životu u Sjedinjenim Američkim Državama, točnije u Los Angelesu u kojem su se i upoznali, ali ovog puta je s njima i kći Ema koja upravo završava prvi razred osnovne škole.

- Sandra i ja nikad nismo zatvorili vrata Americi, lijepo je bilo živjeti u Žaboriću kraj Šibenika gdje smo imali kuću, ali Sandra je kao dizajnerica tekstila imala puno više prilika za posao u Americi koje jednostavno nismo htjeli propustiti. U kvartu u kojem živimo, Ema ima sve što joj je potrebno za lijepo djetinjstvo tako da sve funkcionira kako treba. Ja i dalje imam koncerte, radim na novim pjesmama, ali nas posebno veseli dolazak ljeta i druženje s obitelji i prijateljima u Hrvatskoj - rekao je Alen.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije