ALEN VITASOVIĆ

Alkoholizam me nije prošao, samo treba znati mjeru

Alen Vitasović
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/4
06.03.2018.
u 21:44

- Borim se s tim problemom, to je jasno. Moji roditelji, moja sva generacija, uvijek su imali vina, bilo je za jesti i piti alkohol. Ja sam možda među prvima koji je išao negdje nešto riješiti, prihvatiti - rekao je Alen i priznao kako je barem pokušao ići na liječenje.

Alen Vitasović u Istarskom narodnom kazalištu u Puli održat će koncert kojim će proslaviti 25 godina karijere. Poznati pjevač tijekom karijere imao je brojne hitove poput "Jenu noć", "Po ud mene", "Sandra", "Gušti su gušti", "Ne moren bež nje", "Nisi više mala", "Bura", ali i niz incidenata zbog problema s alkoholom. Alen se ne srami o tome govoriti, pa je to spomenuo i u razgovoru za Glas Istre.

-  Borim se s tim problemom, to je jasno. Moji roditelji, moja sva generacija, uvijek su imali vina, bilo je za jesti i piti alkohol. Ja sam možda među prvima koji je išao negdje nešto riješiti, prihvatiti - rekao je Alen i priznao kako je barem pokušao ići na liječenje.

- Meni nije prošlo. Samo znam da sam išao tamo i pokušao nešto, dok mnogi s tim problemom ne pokušavaju ništa i glume da je sve u redu. Ja sam pokušao. Je li prošla sama ovisnost? Ne. Kao alkoholičar uvijek ćeš popiti, samo treba znati mjeru koliko i kako. Ako takneš čašu, bježi - iskreno je rekao Vitasović.

Ključne riječi

Komentara 4

KU
kupatilo
11:22 07.03.2018.

Pijanac je pijanac a pjevac nikakav.Neželin nikog vrijeđat ali hit nemoren bez nje ja nemoren bez nje i tako tri minuta.Stvarnoje hit.Covjek je govorio da nemože bez čaše a oni ga snimiše i ko izpade hit.Svašta.

MA
maximinimax
07:49 07.03.2018.

Pokušao ići, znači nije išao, koja hrabrost

GB
goran.brodsky.3
22:22 06.03.2018.

da zna mjeru ne bi bio alkić

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije