Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon zaraze koronavirusom

Alen Vitasović izlazi iz bolnice: 'Imam problema s jetrom i disanjem'

Pula: Glazbenik Alen Vitasović
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL
1/11
01.04.2022.
u 14:11

Alen je naglasio kako nije htio da se otkrije njegova borba s koronavirusom budući da je ''običan pjevač'' i nije ništa drukčiji od drugih, a našalio se i da toliko dobro izgleda da se žene sada okreću za njim.

Glazbenik Alen Vitasović (53) boravio je na liječenju u pulskoj bolnici gdje je primljen zbog problema s koronavirusom. Vitasović je boravio na intenzivnoj njezi, potom je otkrio da je bio na kisiku, a sada je otkrio kako za nekoliko sati izlazi iz bolnice.

"Imao sam problema s disanjem. Izgubio sam kondiciju glasa. Ja sam onaj seljački pjevač, iako sam završio vokalnu tehniku. Ja sam pjevač koji se dere i nikad mi nije puknuo glas. Sada mi je puknuo glas zbog bolesti, ali doći će to na svoje. Za pet, šest mjeseci sam kao nov", otkrio je Alen za 24 sata. Dodao je i kako ima problema s jetrom iako ne pije već dugo, a nikada nije ni pušio cigarete.

Naglasio je i kako nije htio da se otkrije njegova borba s koronavirusom budući da je ''običan pjevač'' i nije ništa drukčiji od drugih, a našalio se i da toliko dobro izgleda da se žene sada okreću za njim.

"Šalim se. Ja sam svoje popio što se tiče alkohola i žena. Prije sam izgledao kao zombi, sada sam se popravio", dodao je glazbenik.
Podsjetimo, Alen je hospitaliziran prošli tjedan zbog zaraze koronavirusom nakon što ga je počelo bosti u plućima. Jedno vrijeme nije mogao ni hodati pa je koristio invalidska kolica.

"Ne mogu govoriti, u bolnici sam zbog teške korone i upale pluća. Nalazim se na intenzivnoj njezi i to može potrajati", napisao nam je u poruci. Istaknuo je i da se medicinsko osoblje za njega jako dobro brine. 

"Svi su se jako bojali za moje zdravlje. Ali sad je dobro. Idemo dalje. Prošao sam svašta u životu. Ali ovo nisam nikad doživio. Sad slijedi odmor. Lova mi nije bitna. Bitno mi je zdravlje, publika, ljudi da ih vidim. Da se veselimo i družimo. Svi smo izgubili puno toga uslijed pandemije. Nema ničeg lijepog. Samo ratovi oko nas. Tako da sad odmaram. Vrijeme u bolnici kratim čitajući stripove, Zagora kojeg sam čitao kad sam bio mali", zaključio je glazbenik.

Velika podrška su mu obitelj i prijatelji, ali i brojni pratitelji na društvenim mrežama kojima se javi povremeno. Na društvenim mrežama obznanio je i da je pozitivan na koronavirus te objavio da otkazuje dogovorene koncerte i snimanja. 

VIDEO Akademija je htjela izbaciti Willa Smitha s Oscara nakon što je ošamario Rocka: 'Mogli smo to i drukčije riješiti'

 

Ključne riječi

Komentara 5

JU
juma
14:21 01.04.2022.

Za disanje ne znam, ali problemi s jetrom sigurno nisu zbog korone.

SE
serđo12
15:30 01.04.2022.

S brižan ti i anke mi s tobon od kada su zaprli oštariju !

Avatar patkovic
patkovic
14:53 01.04.2022.

ne pije više a ni manje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije