Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTARSKI PJEVAČ

Alen Vitasović javio se nakon dugo vremena i otkrio kakvo mu je zdravstveno stanje

Alen Vitasović
Foto: Screenshot
1/12
13.01.2024.
u 14:54

Dragi prijatelji, prebolio sam tešku bolest, odmorio i uskoro se vraćamo bolji nego ikad. Hvala na podršci, napisao je Alen koji je krajem prošle godine zabrinuo fanove kada je rekao da je jedva ostao živ. Zbog toga je morao i odgoditi najavljene koncerte kojima obilježava 30 godina karijere

Popularni istarski pjevač Alen Vitasović javio se na Facebooku i obavijestio svoje fanove da je ozdravio. 

- Dragi prijatelji, prebolio sam tešku bolest, odmorio i uskoro se vraćamo bolji nego ikad. Hvala na podršci, napisao je Alen koji je krajem prošle godine zabrinuo fanove kada je rekao da je jedva ostao živ. Zbog toga je morao i odgoditi najavljene koncerte kojima obilježava 30 godina karijere. 

- Trebali smo za Martinje napraviti veliki koncert u zagrebačkom klubu Boogaloo, ali jako sam se razbolio pa smo to odgodili. Ma, bio sam dobro, ali mi je odjedanput bilo jako zlo, povratio sam valjda dvije litre krvi. Naime, zadebljale su mi i onda i pukle arterije u grlu. Krv je tekla u želudac i tamo zakuhala, bilo mi je strašno loše. Supruga je zvala hitnu pomoć i doktorica je rekla da ću teško preživjeti do bolnice. No, ne znaju oni kakav sam ja igrač. U bolnici su mi stavili infuzije i nakon dva sam dana došao k sebi. Pitali su me kako se zovem i još nekoliko pitanja i shvatili da sam se izvukao. Tri dana nisam ništa jeo niti pio da se to grlo sanira. Kako cijeli život živim samo od glazbe, bilo me strah hoću li opet moći pjevati. Ništa drugo i ne znam raditi, ne mogu sada ići u tvornicu i nešto variti. Rekao sam sebi, preživi i pjevaj još malo, a onda crkni, tko te j..e. Evo, živ sam, oporavljam se jer sam imao i atrofiju mišića, posebno na nogama jer sam danima ležao, pa jedva hodam, ipsričao nam je Alen lani u studenom. 

VEZANI ČLANCI: 

Nakon toga je za Istarski.hr kazao kako će sa suprugom otići izvan države na nekoliko mjeseci. Tvrdi da uopće neće pjevati. 

- Ići ću vjerojatno sa suprugom dva, četiri, pet mjeseci negdje izvan države. Neću pjevati uopće. Odmorit ću se nakon 50 godina od glazbe. Materijal je gotov, možda snimim još jednu ili dvije pjesme i na ljeto ponovno planiram svirati i raditi - rekao je Alen.

Potvrdio je i da će koncert koji je trebao biti održan u siječnju održati u svibnju. 

- Pedeset i nešto godina sam na pozornici i meni je pun klinac držati taj fu*king je*eni mikrofon i derati se po cijele noći u zadimljenom, u društvu pijanih i na kraju se ja napijem s njima. Gubljenje noći, gubljenje obitelji, gubljenje zdravlja, gubljenje svega. San rekao 'ej, Vitasoviću, ajde sredi se radi svoga zdravlja", izjavio je Alen.

VIDEO: Hakiran Let 3! Mrle u očaju: 'Prijetnje hakera su sablasne!'

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Aurel
Aurel
15:07 13.01.2024.

teško se iščupati iz kandži alkohola... nadam se da će ipak uspjeti...

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
17:13 13.01.2024.

Drž se Alene! Jedva čekam koncert

DU
Deleted user
16:25 13.01.2024.

svako nosi svoj kriz

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije