Neobična situacija

Alen Vitasović: Na koncertu u Kastvu netko mi je bacio ribu u glavu, molim tu osobu da mi se javi

Kantautor Bruno Krajcar održao obljetnički koncert u Puli
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL
1/8
30.01.2023.
u 17:29

Glazbenik je opisao kako je oko ponoći u subotu, dok je pjevao u Kastvu, netko iz publike bacio oradu na njega i moli tu osobu da mu se javi i objasni razlog zbog kojeg je riba završila na pozornici tijekom njegovog nastupa.

Pjevač Alen Vitasović doživio je neobičnu situaciju tijekom koncerta kojeg je ovog vikenda održao u Kastvu.

- Tisuću mi skalpova!!! U subotu u Kastvu, oko ponoći dok sam pjevao, mi je tip bacio oradu (ribu) u glavu. Još ne vidim razlog ni poantu. Molio bih tu osobu da mi se javi - opisao je glazbenik na svom profilu na društvenoj mreži Facebook što mu se dogodilo. Osoba koja je na pozornicu bacila oradu još mu se nije javila, a ovu situaciju su Vitasovićevi pratitelji komentirali brojnim duhovitim dosjetkama. - Pusti priče, zamisli da je bila škarpina ili pauk. Tko još ide na koncert s ribom i to oradom? Bolje orada nego kašeta srdela - bili su neki od komentara ispod ove objave. U ožujku prošle godine Alen je prebolio koronu i nakon nekoliko dana liječenja kod kuće stanje mu se pogoršalo i dobio je i upalu pluća te je morao potražiti liječničku pomoć i neko vrijeme je proveo u bolnici. U tom periodu najviše mu je nedostajao kontakt s publikom jer je zbog oporavka morao odgoditi sve svoje nastupe koje je imao tog proljeća. 

 

 

- Bio sam skeptičan prema pandemiji, postavljao sam si brojna pitanja, činile su mi se pretjeranima sve te mjere predostrožnosti, izolacije i ostalo, ali kad me dohvatila - skoro me dokrajčila. Bio sam na podu, gledao sam smrti u oči i sam sebi sam rekao da ne pristajem da tu sad krepam kao pseto. Ne želim biti patetičan, ali stvarno sam pomislio da je još mnogo toga preda mnom i odjedanput se pojavilo - svjetlo. Zato sam se digao, kao što se uvijek dignem. Ne zovu me uzalud feniksom koji se uvijek diže iz pepela - rekao nam je Alen u studenom u Večernjakovom podcastu u kojem je otvoreno govorio i o alkoholizmu.

- U životu sam imao svakakvih perioda i već se zna. Svojevoljno sam išao na liječenja, i bolje da sam to napravio nego da sam padao po cesti. Znam ljude kojima se to događalo i nikad nisu tražili pomoć. Naše društvo dopušta i promovira alkoholizam. Ja sam to na vrijeme shvatio i poduzeo sam neke mjere da to smanjim. Imam pravo popiti jednu do dvije bevande na dan. Ponosim se time da sam potražio pomoć i uspio dalje raditi. - ispričao nam je Alen. 

VIDEO Alen Vitasović otvoreno o supruzi, alkoholu, estradi: To što naša djeca slušaju, ja nemam komentara

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
19:51 30.01.2023.

Čeka se duet Vitasovića i Grdovića pod visokim pokroviteljstvom V. Šeksa, pa ko živ ko mrtav…

DU
Deleted user
18:54 30.01.2023.

Kreativni ljudi, malo za promjenu od bacanja (pokvarenih) jaja, (trulih) pamidora i donjeg rublja.

YO
yopi
18:55 30.01.2023.

Naslov je o tome kako je netko Vitasovicu bacio ribu u glavu...a u clanku naravno korona.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije