Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nježna mama

Ana Begić Tahiri zabrinuta kad nije sa svojom kćeri Lanom

ana begic tahiri
Slavko Midzor/PIXSELL
13.10.2011.
u 23:00

Šest mjeseci nakon porođaja simpatična Ana prvi je put izašla van kako bi se opustila, a u svom matičnom kazalištu već glumi i priprema nove projekte. Uz to vodit će i jutarnji program na radiju

Na predstavljanju jesenske sheme radijske mreže Soundset pojavila su se mnoga poznata lica, a jednoj je glumici to bio prvi službeni izlazak nakon porođaja.

Novopečena mama Ana Begić Tahiri nakratko se odvojila od svoje šestomjesečne kćerkice Lane te se na nekoliko sati zabavila u društvu kolegica s radija Soundset plavi.

Naime, uz glumački posao, kojem se Ana već vratila, krenula je i u nove poslovne izazove pa sada vodi jutarnji program na radiju.

– Do sada sam se navikavala na radio kao meni nepoznat medij, ali od ponedjeljka krećem raditi punom parom i jako se veselim – otkrila je Ana.

Plavokosa glumica već je odradila predstave u HNK, a u planu su i novi projekti. Odvojenost od kćeri teško joj pada pa kaže da uvijek žuri kako bi se što prije vratila kući svojoj malenoj.

– Koliko me god veseli izlazak, toliko me i žalosti. Iako znam da je sve u redu, stalno zovem muža Daniela da provjerim kakva je situacija doma – rekla je glumica.

Ana je priznala da se bojala kako će se snaći s djetetom, ali s vremenom joj je i kupanje bebe i mijenjanje pelena postalo rutina. A ni ustajanje u rano jutro i neprospavane noći mladim roditeljima više nisu problem.

– Moram priznati da je Lana jako dobra beba i da s njom nemamo većih problema. Ali često se rano budi i priča sama sa sobom pa onda i ja ustanem i pravim joj društvo – kaže ponosna mama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije