Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uskoro novo slavlje

Ana Gruica planira pred oltar, suprug Boran napokon je dobio crkveni razvod od bivše žene

Ana Gruica i Boran Uglešić
Foto: Instagram
1/11
02.08.2023.
u 08:28

Ana će taj dan promijeniti čak tri vjenčanice, a sve tri dizajnirala joj je Matija Vuica

Glumica Ana Gruica Uglešić (40) i suprug Boran Uglešić (48) vjenčali su se pred matičarem  2018. godine na Šolti, a sada planiraju i crkveno vjenčanje nakon što je Boran dobio crkveni razvod od bivše supruge Diane. 

Story doznaje da će se vjenčačnje održati sredinom kolovoza, poslije Velike Gospe, u Sitnom Gornjem nedaleko od Splita, odakle su inače Anini roditelji. Tri vjenčanice koje će Ana nositi taj dan dizajnirala joj je Matija Vuica, čiju je reviju nedavno nosila u Trogiru s najboljom prijateljicom Iris Rajčić Livajom.

VEZANI ČLANCI

Slavlje će zatim nastaviti u restoranu na splitskim Bačvicama, a na svadbu stižu Anine dugogodišnje prijateljice Viktorija Đonlić Rađa sa suprugom DinomLana Pavić te kolega iz kazališta Ivan Perkušić.

Podsjetimo, njih dvoje već su pet godina u civilnom braku, a vjenčali su se samo dva tjedna nakon zaruka. Ana Gruica Uglešić inače ima sedmogodišnjeg sina Ivana Marata s bivšim partnerom, putopiscem Hrvojem Šalkovićem, s kojim je ostala u dobrim odnosima, a njih dvoje razveli su se zbog nepremostivih razlika. 

Boran je nakon razvoda od prve supruge nekoliko godina bio u vezi s Zagrepčankom Ivanom, koju je ostavio zbog zgodne glumice.

Ana i Boran nedavno su za In Magazin dali svoj prvi zajednički intervju. Bračni par je otkrio javnosti nepoznate detalje o njihovoj ljubavi. Kazali su kako su uspješno spojili ljubav i posao. - Znači ovdje od svakog grama zemlje koji je vani, svake vide, svakog računa, svakog knjigovodstva, svakog kolača, kave, to je sve njena zasluga i mi smo tim, mi smo ovo otvorili skupa i bez nje ove priče ne bi bilo - kazao je Boran Uglješić. 

Ana Gruica i Boran Uglešić
1/29

Zaljubljeni su kao prvog dana. Iako su dugo godina bili poznanici - ljubav im se dogodila naknadno.

- Ja sam možda karakterno onako malo povučeniji, možda malo zatvoreniji. Ali nekako smo se stvarno nadopunili. Ona ima sve što ja nemam, ja imam sve što ona nema, govori Boran. 

Ana je ponosna što se njezin 7-godišnji sin Marat Ivan, kojeg ima iz bivše veze s putopiscem Hrvojem Šalkovićem i Boranova 20-godišnja kći Antonia odlično slažu. Ovaj bračni par je potvrdio kako i sa Šalkovićem imaju dobar odnos pa tako Maratove rođendane i ostale prigode slave svi zajedno.

VIDEO Lokas otkrio dobro čuvanu tajnu lovca: Nije istina da svi sve znaju, ali skužiš kako funkcioniraju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije