ljutit f. domitrović

Ana i ja trebali smo dobiti bolje ocjene, žiri je bio nepravedan

frano (1)
Foto: HTV
1/7
12.11.2012.
u 10:00

– Ana i ja plesali smo dobro standardni ples i zaslužili bolje ocjene – uvjeren je. Ljutit je jer je u njegovim očima show ispao igrokaz u kojem nije bitno tko se drži pravila

Razočaranje Frane Domitrovića (30) zbog ispadanja u showu Ples sa zvijezdama ni dan poslije nije splasnulo. Smirenje je potražio kod prijatelja na ručku, ali gorak okus neće lako proći. Radijski i TV voditelj smatra da su njegov quickstep s Anom Domišljanović suci nepravedno ocijenili.

– Ana i ja plesali smo dobro standardni ples i zaslužili bolje ocjene – uvjeren je. Ljutit je jer je u njegovim očima show ispao čisti igrokaz i jedna vesela priča u kojoj nije bitno tko se drži pravila, već tko će bolje zabaviti gledatelje i žiri. Posebno mu je žao što njegova partnerica Ana Domišljanović neće nastaviti natjecanje.

–  Svi suparnici bili su dobri, ne kažem da su oni trebali dobiti niže ocjene – pomalo tužnim glasom dodaje Frano. Svjestan je da ipak odlučuje publika, a on, dodaje, auditorij nema. Da su zaslužili bolje ocjene, slaže se i Ana. Trenutak kad joj je tijekom nastupa učenik stao na nogu opisuje preuveličanim.

– Ispalo je kao da mi je slon stao na nogu, a nisam to ni osjetila! I ja sam znala nagaziti Franu, normalno je da se to događa.

Nakon što je završen njezin drugi nastup u showu, višestruka državna prvakinja u latino plesovima posvetit će se pripremama za magisterij komunikacijskog menadžmenta.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije