komentari na društvenim mrežama

Ana Rucner: 'Poručuju mi da se moram udebljati 10 kilograma, pa kako bih onda izgledala'

Foto: Nemanja Ivanović
1/11
08.07.2023.
u 07:00

Ana je istaknula kako je pratitelji često u komentarima znaju istaknuti da treba dobiti koji kilogram.

Violončelistica Ana Rucner (40) otkrila je kako se na društvenim mrežama susreće s kritikama. Naime, Ana je istaknula kako je pratitelji često u komentarima znaju istaknuti da treba dobiti koji kilogram. No, Rucner kaže da jede samo kad je gladna. Voli konzumirati voće, povrće i meso, a izbjegava brzu hranu. Ona joj nije zanimljiva, kaže, i zato se ne deblja. 

- Ali mi je nevjerojatno ako stavim nekakav post na svom Facebooku s koncerta i dobijem komentar daj dobi deset kila, meni je to smiješno. Zapravo deset kilograma da dobijem sad na ovo pa kako bih izgledala - komentirala je za IN Magazin.

Podsjetimo, Ana na svojim društvenim mrežama često dijeli fotografije s koncerata, a nedavno je održala i svoj tradicionalni koncert 'Pozdrav ljetu'. Radi se o koncertu koji se posljednjih 12 godina održavao na dubrovačkom Srđu, ali ove godine u sasvim novom ruhu i osvježen jednom novom energijom. Ana je po prvi puta održala svoj tradicionalni koncert u Istri gdje je po prvi puta svirala u zalazak te tako, na Svjetski dan glazbe, ispratila prvo ljetno sunce koncertom naziva „Sunset Edition“. 

VEZANI ČLANCI:

Tada joj se pridružio i njezin partner, bubnjar Marko Duvnjak, a premijerno su izveli i novu verziju jedne od najljepših istarskih pjesama, svojevrsnu istarsku himnu “Krasna zemljo, Istro mila”, kao posebno poštovanje prema dijelu Hrvatske gdje su održali svoj koncert. 

Inače, osim toga, Ana često dijeli i privatne fotografije, one sa sinom Darianom kojeg je dobila s Vladom Kalemberom, kao i one putovanja s partnerom Markom Duvnjakom.  Ana ponekad pokaže i kako odmara, uživa na plaži ili se druži s dragim ljudima.

VIDEO Lovro Juraga komentira aktualna događanja na estradi

 

Ključne riječi

Komentara 3

WA
wannabenovinari
10:32 08.07.2023.

S 10 kila bi izgledala bolje, to sigurno, jer sada je vješalica, ali i dalje ne bi izgledala dobro jer je sva koščata i daskasta.

Avatar Glasrazuma1
Glasrazuma1
07:49 08.07.2023.

Najlepse noge u Hrvatskoj zasigurno. Dama sa stilom.

Avatar razmaknica
razmaknica
07:58 08.07.2023.

Recept za prirodni vjecni mladalacki izgled...što mršaviji u mladosti...s godinama postupno se debljati i time peglati bore na licu....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije