Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaljubljena

Anamarija Asanović objavila fotku s novim dečkom i otkrila koga sada ljubi

Foto: John Pavlish
1/7
05.10.2023.
u 10:55

U vezi smo od početka proljeća i sretni smo. Mogu reći da me osvojio iskrenošću, izjavila je splitska dizajnerica o svom novom partneru

Modna dizajnerica Anamarija Asanović objavila je jučer fotografiju koja je odmah dala naslutiti kako je opet zaljubljena. Kći našeg proslavljenog nogometaša Aljoše Asanovića na Instagram storyju je stavila fotografiju na kojoj je u zagrljaju s nepoznatim muškarcem čiji je identitet uskoro otkrila i potvrdila nagađanja kako joj je to novi dečko. Riječ je o zadarskom ugostitelju Ivanu Karačiću s kojim je Anamarija zajedno od ovog proljeća.  

- Napokon mogu reći da sam sretno zaljubljena i pojavio se onaj pravi. U vezi smo od početka proljeća i sretni smo. Mogu reći da me osvojio iskrenošću, to je ipak vrlina koja se najviše cijeni - ispričala je Anamarija za Story. Otkako je prije pet godina prekinula vezu s  jedriličarem Marinom Siriščevićem s kojim ima kćer Zorku, dizajnerica nije u javnosti pričala o svom ljubavnom životu. Marin je bio njezina srednjoškolska ljubav, a vezu su obnovili 2015. godine i u kolovozu iste godine otkrili su kako očekuju prinovu. Kada je njihova kći napunila dvije godine odlučili su krenuti svatko svojim putem.

VEZANI ČLANCI

Da par više nije zajedno saznalo se u proljeće 2018. godine i tada je Marin otišao na jednomjesečnu regatu u Španjolsku, dok je Anamarija sa Zorkom otišla u Australiju. Njezin otac je u to vrijeme preuzeo tamošnji drugoligaški klub Melbourne Knights i Anamarija ga je posjetila i pomagala mu oko uređenja doma u Melbourneu. Prošle godine je pokazala i veliku fizičku transformaciju gubitkom 13 kilograma. Uz zdraviju prehranu i redovne treninge, splitska dizajnerica postigla je izgled koji je imala prije trudnoće. U šali kaže, kad si zadovoljan sam sa sobom sve ti je drugo lakše.

Foto: Instagram

- Moj trenutno najveći problem je što ja još ne primjećujem da sam se dovela u red, haha! I dalje sebe vidim kao jaču. Ne mogu reći da nisam planirala, postala sam sebi teška, u glavi mi je bio džumbus, svašta nešto se tu trebalo popraviti. Valjda sam došla u glavi i tijelu do nekog zasićenja. Dok ne riješiš glavu, ne možeš ni krenut u ovakve neke stvari, kad sam posložila sve, to je jednostavno krenulo - otkrila je dizajnerica prošlog ljeta u jednom intervjuu.

VIDEO Željko Bebek o svom odnosu s Goranom Bregovićem: Ne možemo izmijeniti, tri - četiri rečenice u razgovoru

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije