djevojka dinamovca

Anđela opet istaknula bujnu pozadinu, pratiteljica ju ismijala zbog jednog detalja na slici

Foto: Instagram
1/5
13.07.2021.
u 08:37

"Baš se lijepo iscrtavaju silikoni u guzi", poručio joj je jedan od pratitelja, a na njegov se komentar nadovezala i jedna pratiteljica koja je pak primijetila jedan drugi detalj.

Sinjska manekenka Anđela Šimac (25) ponovno privlači pozornost bujnom pozadinom na društvenim mrežama. Djevojka Dinamovog nogometaša Lirima Kastratija pozirala je u uskoj haljini koja je u prvi plan istaknula njezinu stražnjicu. Obožavatelji su je i ovog puta počastili komplimentima, a bilo je i onih koji su uvjereni da Anđela ima silikone u stražnjici. 

"Baš se lijepo iscrtavaju silikoni u guzi", poručio joj je jedan od pratitelja, a na njegov se komentar nadovezala i jedna pratiteljica koja je pak primijetila jedan drugi detalj. "Glavno da je stavila Gucci vrećicu na stol, patnica", napisala je. "Mora se pohvaliti Lirimovim poklonom", uzvratio je pratitelj. 

Foto: Instagram

Anđela se na komentare ovog puta nije obazirala, a nedavno je svima jasno dala do znanja što misli o hejterima. "Hejteri će uvijek hejtati", poručila je Anđela i za svoj komentar prikupila više od 2000 lajkova. 

Foto: Instagram

Atraktivna Sinjanka već se i ranije osvrnula na komentare da ima silikone u stražnjici te je kazala kako je njezina bujna pozadina isključivo rezultat mukotrpnog rada u teretani s osobnim trenerom. 

Inače, za vezu Anđele i Kastratija doznalo se sredinom siječnja kada se Sinjanka na Instagramu pohvalila kako društvo slavi rođendan njezina dečka. Zabava nije bila u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama jer je u zatvorenom prostoru bilo više od 15 uzvanika. Anđelu na Instagramu prati skoro 87 tisuća pratitelja, a ona redovito objavljuje svoje fotografije u zavodljivom i golišavom izdanju. 

Foto: Instagram

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku sa Zdenkom Kovačiček 

 

Ključne riječi

Komentara 2

ZV
zvezdomor
09:04 13.07.2021.

hodajuće dupe

Avatar messerschmidt
messerschmidt
10:46 13.07.2021.

Stvarno, žgoljava guzica koju je napunila silikonski. Lakše nego dvije godine teretane.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije