Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANĐA MARIĆ

Anđa Marić: Gašpar se ponaša kao da se školuje za Bad Blue Boya

anđa marić
Foto: Dalibor Urukalović/Pixsell
1/3
19.09.2010.
u 19:30

Kad je o muškarcima riječ, Anđa je sretna u zagrljaju slovenskog fotografa Matjaža Baniča. Pjevačica je davno vidjela njegove fotografije te mu putem svog vizažista poručila da bi voljela da je fotografira.

Protekla godina bila je za nju jedna od najtežih, ujedno i najuzbudljivijih. Razvod od Primoža Dolničara označio je emocionalni pad, a sudjelovanje u showu “Hrvatska traži zvijezdu” brzi uspon nakon niza godina stanke na hrvatskoj sceni. No, Anđa Marić ne osvrće se iza sebe, uvijek hrabro, bez obzira na posljedice, korača naprijed. Kako u poslu, tako i u ljubavi. Zagrebačka pjevačica sa slovenskom adresom trenutačno dovršava iznenađenje za domaću publiku koje će uskoro ugledati svjetlo dana.

Vraća se “Srebrni”

– Moja hrvatska izdavačka kuća priprema reizdanje albuma “Srebrni”, a skupina Kisha priprema remake pjesme “Srebrni” prilagođene 2010. godini. To će biti naš prvi single na hrvatskom jeziku, a poslije će uslijediti i drugi. Uskoro će biti i promocija albuma, a prije svega čeka me veliki koncert u Ljubljani 2. listopada – kaže 33-godišnja Anđa, koja se nakon kaotičnog razdoblja obilježenog bolnim razvodom opet naziva sretnom ženom.

– Sretnom me danas čini puno stvari, najviše moj sin Gašpar, iako mi trenutačno zadaje brige jer se ponaša kao da se školuje za Bad Blue Boya – šali se Anđa na temu njegovih prvih školskih dana. – Kad bih u tri riječi trebala opisati posljednju godinu u mom životu to bi bile: polagana smrt, čistilište i novo rađanje. Iako... još uvijek sam u porodnom kanalu pa je vrlo usko, neugodno i bolno, moram reći. Svaka životna prekretnica me nečemu naučila, ali nisam se ukiselila i ogorčila zbog toga, nego sam naučila lekciju koju mi je donijela. I to je to. Idem dalje do cilja.

Utjeha tijekom razvoda

Kad je o muškarcima riječ, Anđa je sretna u zagrljaju slovenskog fotografa Matjaža Baniča, s kojim je kolovoz provela u Primoštenu. Pjevačica je davno vidjela njegove fotografije te mu putem svog vizažista poručila da bi voljela da je fotografira. Ubrzo je došlo do suradnje te su postali suradnici i prijatelji. A upravo on najviše ju je tješio tijekom rastave. Za njihovu vezu danas zna i bivši suprug, kao što ona za njegovu novu ljubav.

Pred novim dečkom više je puta i oskudno odjevena pozirala, a nije ništa drukčije ni otkako su promijenili vrstu odnosa, pa i najnovije fotografije za medije potpisuje Majtaž! – Sve je to nebitno. Ne želim našu vezu pretvoriti u medijsku. Ne želim više da ljudi čitaju svaki detalj o mom životu – odlučna je pjevačica, koja se, ma koliko je drugi pokušavali uozbiljiti, još smatra djetetom. I kao takva odlično se slaže s osmogodišnjim sinom Gašparom. – Ja sam mama-dijete. Moj sin polako shvaća da nisam baš obična mama i da još uvijek dosta dobro razumijem kako je biti dijete. I naravno, nisam savršena, ali trudim se. Odrastam zajedno sa svojim sinom. Idem dan po dan i borim se.

Komentara 4

KO
kocen
20:56 19.09.2010.

Kaj se to Anđa napalila na Slovence?

IV
Ivekivek
07:54 20.09.2010.

Može li mi netko objasniti zbog čega novinar ovo strašilo naziva pjevačicom?

Avatar Nazareth
Nazareth
11:14 23.09.2010.

zena jednostavno ne prihvaca cinjenicu da stari,pa glumi glumu da je mladi cvjetak,a ispada tako FEJK!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije