Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
snimila video poruku

Andrea Andrassy javila se nakon ispadanja iz HRT-ova showa: Razumijem vas, ali nemojte biti ljuti

Foto: Instagram
1/7
02.04.2023.
u 16:22

Dan nakon ispadanja iz showa 'Zvijezde pjevaju' svojim se pratiteljima na Instagramu obratila i Andrea Andrassy i to video porukom u kojoj je iznijela svoje dojmove, ali i otkrila da se vraća u emisiju već iduće subote

U sinoćnjoj emisiji 'Zvijezde pjevaju' na redu je bilo i prvo ispadanje ove sezone koje je bilo poprilično neočekivano. Show su napustili spisateljica i kolumnistica Andrea Andrassy (37) i njezin mentor, frontmen grupe pravila Igre Ivan Penezić (30) iako su prema broju osvojenih bodova od žirija bili pri samom vrhu ljestvice. Dan nakon ispadanja svojim se pratiteljima na Instagramu obratila i Andrea i to video porukom u kojoj je iznijela svoje dojmove, ali i otkrila da se vraća u emisiju već iduće subote. 

- Ljudi samo da vam se svima javim, pogotovo vama svima koji ste razočarani što smo Ivan i ja jučer ispali iz showa. Kužim vašu perspektivu, naravno i nama bi bilo isto drago da smo ostali, ali ovo je zabavni show i mi smo se stvarno jako dobro zabavili - rekla je Andrassy. - Molim vas nemojte misliti da smo tužni zato što se nastavljamo družiti s ekipom već iduće subote u 20:15 na HRT-u - dodala je spisateljica koja će ovog puta natjecatelje pratiti iz backstagea. 

- Neću vam još otkriti tko je moj favorit, ali u svakom slučaju ako išta znate o meni onda znate da sam veliki fan otkazanih planova tako da sve je super, ja sam stvarno zadovoljna. Mislim da smo lijepo otpjevali i hvala svima na podršci. Nemojte biti ljuti, to je sve samo show - zaključila je Andrea. 

Podsjetimo, o tome tko napušta show osim bodova žirija odlučuju i glasovi gledatelja pa tako iako su Andrea i Ivan dobili drugi najveći broj bodova publika je očito 'zakazala' s glasanjem. Scenarij koji se u subotu navečer odvio na pozornici showa nemalo je iznenadio okupljene pa čak i voditeljicu Barbaru Kolar. . -Nisam vjerovala da će se ovo dogoditi - rekla je Barbara nakon s njihovog ispadanja. Razočarenje zbog ispadanja nisu krili ni gledatelji koji su negodovali na društvenim mrežama nakon završetka showa. 

"Katastrofa!!! Ispali jedni od najboljih parova, a ostao Pažanin koji nema ni glasa ni sluha!!! ", "Nepravedno i bezvezno... Andrea uvjerljivo najbolji vokal", "Trebali su ispasti Ivana i onaj njezin partner, a ne Andrea i Ivan. Andrea i Ivan bili su mi favoriti", "Još sam se jutros nadala da je bila prvoaprilska šala", "Ovo je sramota i nije za gledat više".... samo su neki od komentara nezadovoljnih gledatelja koji su se mogli vidjeti na službenoj Facebook stranici emisije. 

VIDEO Ivana Paradžiković otkrila kako ju je sin tješio nakon što je uvjetno osuđena

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije