Heroj utakmice protiv Kanade

Andrej Kramarić otkrio kako je upoznao suprugu: 'Jedino je ja nisam prije vidio, slučajno smo se našli'

Vjenčanje Mije i Andreja Kramarića
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/9
27.11.2022.
u 17:43

Andrej Kramarić i njegova supruga Mia upoznali su se u jednom zagrebačkom kvartu. Njihova ljubavna priča započela je 2017. godine, godinu dana nakon Andrejevog transfera u njemački klub Hoffenheim. Budući da je Mia tada još studirala veterinu, vezu su održavali na daljinu.

Andrej Kramarić (31), heroj današnje utakmice protiv Kanade, i njegova supruga Mia u bračnu luku su uplovili u ožujku prošle godine u zagrebačkoj Starogradskoj vijećnici na Gornjem gradu, a zajedno imaju sinčića Viktora.

Par se upoznao u jednom zagrebačkom kvartu. Njihova ljubavna priča započela je 2017. godine, godinu dana nakon Andrejevog transfera u njemački klub Hoffenheim. Budući da je Mia tada još studirala veterinu, vezu su održavali na daljinu. 

Nakon što je diplomirala, lijepa doktorica veterine preselila se u bajkoviti Heidelberg gdje su pronašli zajednički dom. U svibnju ove godine, par se i crkveno vezao u Crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Remetama. Za crkveno vjenčanje Mia je odabrala bijelo, elegantno odijelo srpskog dizajnera Mihaila Anušića, koji stoji iza modnog brenda Mihano Momosa kojeg obožavaju sve poznate dame u regiji.

Diplomirani ekonomist i nogometaš o svom privatnom životu ne voli pričati previše i puno je razgovorljiviji kada je riječ o njegovim nogometnim pothvatima, ali ipak je jednom prilikom otkrio kako je upoznao svoju odabranicu.

-Sretan sam i zadovoljan, zasad sve odlično funkcionira. Naše upoznavanje je jednostavna, ali duga priča. Ukratko, otprije su je poznavali svi moji prijatelji, i naši se roditelji poznaju. Jedino je ja nisam prije vidio jer sam bio izvan Hrvatske. Slučajno sam naletio na nju, pitao sam najboljeg prijatelja tko je ta cura, a on mi se počeo smijati i nije mu bilo jasno kako je ne poznajem - rekao je Andrej jednom prilikom medijima.

Podsjetimo, za ljubav između našeg nogometnog reprezentativca i njegove supruge Mije javnost je saznala nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji.

VIDEO Krenula nova sezona serije Kruna: Prikupila je mnogo negativnih kritika i prije izlaska epizoda!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije