najglasniji navijači

Modrića s tribina bodrili roditelji i sestra koje ne viđamo često, društvo im pravila Mila Horvat

Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/7
27.11.2022.
u 17:29

U Katar su doputovali roditelji Luke Modrića, Stipe i Radojka, ali i njegova sestra Diora koju nemamo prilike često vidjeti u javnosti.

Utakmicu skupine F između Hrvatske i Kanade s tribina je pratila i obitelj Luke Modrića. U Katar su doputovali njegovi roditelji Stipe i Radojka, ali i njegova sestra Diora koju nemamo prilike često vidjeti u javnosti. S njima je bila i poznata sportska novinarka Mila Horvat. Obitelj Modrić bila je odlično raspoložena i dobro opremljena navijačkim rekvizitima i dresovima. 

Svoje je roditelje Luka spomenuo i pred milijunskim TV auditorijem nakon što je primio Zlatnu loptu. - Oni su podnijeli veliku žrtvu, zahvaljujući njima sam ovdje. Neizrecivo im hvala - rekao je tada. 

Inače, Luka uz Dioru ima i mlađu sestru Jasminu koja je također njegova vjerna navijačica. Nije poznato je li našeg kapetana s tribina pratila i supruga Vanja koja mu je također velika podrška od samih početaka karijere. 

Foto: Goran Stanzl/Pixsell

Podsjetimo, u Katar je stigla i Iva Šarić, zaručnica Brune Petkovića, a s tribina naše Vatrene vjerno bodri i naša najpoznatija navijačica Ivana Knoll koja je mamila poglede u kratkoj mini haljini 'na kockice' uoči okršaja Hrvatske i Kanade. 

27.11.2022., Khalifa International stadion, Katar - FIFA Svjetsko prvenstvo, skupina F, 2. kolo, Hrvatska - Kanada. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

VIDEO Atmosfera i pjesma na ulicama Dohe

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Jazavčar
Jazavčar
20:26 27.11.2022.

Mali isti keva.

Avatar Milisav_Gabo
Milisav_Gabo
17:43 27.11.2022.

Zar ovoj nitko nije rekao da se ne smije tako odijevati dok boravi u Kataru ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije