Ne pita za cijenu

Angelina Bradu kupila 170 tisuća kuna vrijedan sat kao znak zahvale

Angelina Jolie
PA/PIXSELL
23.06.2013.
u 19:01

Glumica je na taj način svom partneru zahvalila na podršci koju joj je pružio kada je odlučila ukloniti obje dojke zbog velike šanse za dobivanje tumora.

Nimalo Angelina Jolie nije željela štedjeti kada je njen voljeni Brad Pitt u pitanju pa mu je tako kupila starinski sat od platine u popularnoj draguljarnici Tiffany vrijedan 170 tisuća kuna.

Glumica je na taj način svom partneru zahvalila na podršci koju joj je pružio kada je odlučila ukloniti obje dojke zbog velike šanse za dobivanje tumora. Izvor kaže kako je i njihovo šestero djece bilo oduševljeno što mogu sudjelovati u biranju poklona za oca.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije