ljutiti producenti

Angelina Jolie odustala od snimanja svog filma u BiH

angelina jolie
pixsell
03.11.2010.
u 14:35

Angelina će za svoj redateljski prvijenac snimiti samo panorame Sarajeva i Vareša

Hirovitost ministra kulture i sporta BiH Gavrila Grahovca, koji je prvo izdao dozvolu za snimanje pa je povukao i opet izdao razljutila je producente redateljskog prvijenca Angeline Jolie da je glumica nakon velike medijske bure koja se podigla konačno odustala od snimanja u Bosni i Hercegovini. 

- Dogodile su se izvjesne promjene. Najveću odgovornost za ovakvu situaciju snosi ministar Grahovac zbog kojeg producenti traže jednostavnije opcije - izjavio je Edvin Šarkić, kojem je otkazan sastanak s Jolie u Budimpešti zbog dogovora o snimanju u Bosni. Hollywoodski producenti za posjeta Sarajevu prije desetak dana izbrisali nekoliko lokacija previđenih za snimanje, a sad će i većinu drugih scena vjerojatno snimiti u Budimpešti.

- Ljudi su odlučili snimati drugdje, pa neće valjda zbog jednoga običnog službenika u Ministarstvu kulture i sporta FBiH, a ministar i nije ništa drugo nego službenik, kasniti sa snimanjem svojeg filma - izjavio je redatelj Enver Puška.

Ključne riječi

Komentara 17

OB
-obrisani-
15:03 03.11.2010.

Kako je ono rekao hođa:\" Znam ti ja nas, hebo ti nas!\"

SL
slovenija
14:51 03.11.2010.

Ne da Gavro niti jednog centa u Muslimansku Federaciju.

OB
-obrisani-
14:53 03.11.2010.

Bezgranicna glupost jednog bosancica.Zaboravio je na promociju Bosne jer su rat na zapadu svi zaboravili,a sto je najgore film nema politicku poruku.Ovo je samo jedan dokaz u nizu ostalih kako je Bosna zaostala,duhovno zatvorena i zato joj tako i ide.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije