pred bradom i djecom

Angelina Jolie postala Dama. Odlikovala je kraljica Elizabeta

angelina jolie
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
10.10.2014.
u 21:32

Angelina je odlikovana je titulom počasne Dame Velikog križa od najistaknutijeg reda svetog Mihovila i sv. Jurja

Angelina Jolie postala je Dama. Naime, glumicu i humanitarku odlikovala je britanska kraljica Elizabeta, pred Bradom Pittom i njihovo šestoro djece.

Angelina, koja je izgledala šik u kaputu i suknji, odlikovana je titulom počasne Dame Velikog križa od najistaknutijeg reda svetog Mihovila i sv. Jurja.

Cijeli susret trajao je oko 20 minuta.

- U početku je Kraljica odlikovala Angelinu nasamo, nakon privatne audijencije priključili su im se Brad Pitt i djeca - otkrio je izvor.

Angelina je priznanje dobila u ovoj godini te je počasno damstvo dobila zbog službe u vanjskoj politici Velike Britanije i kampanje za sprečavanje seksualnog nasilja.

Ipak, nema pravo zvati se Dama jer nije britanska državljanka, ali prilikom potpisivanja, na kraju svog imena smije dopisati DCMG.

>>Njihova ljubav dragocjena je kao i sat koji mu je poklonila za vjenčanje

>>Angelina Jolie rasplakala se u Srebrenici

>>Nisu imali pojma tko je: Angelina posjetila sirijsku siročad

Komentara 4

Avatar NikadRobom
NikadRobom
07:12 11.10.2014.

Masonerija.

Avatar niko_svetinja
niko_svetinja
06:27 11.10.2014.

A ja Dame u PM, ne zna jesti vilicom i nozem

DU
Deleted user
12:35 11.10.2014.

Lady Croft :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije