Moralna pomoć

Angelina Jolie zaplakala u Turskoj sa sirijskim izbjeglicama

'United Nations High Commissioner for Refugees (UNHCR) Goodwill Ambassador Angelina Jolie meets with Syrian refugees at the Altinozu refugee camp in Hatay province, 20km (12.4 miles) from the Syrian b
Foto: 'HO'
1/7
18.06.2011.
u 13:30

Ambasadorica UNHCR-a Angelina Jolie posjetila je prognanike iz Sirije u izbjegličkom kampu u Hatayu, 20 kilometara od granice Turske i Sirije.

Ambasadorica UNHCR-a Angelina Jolie posjetila je prognanike iz Sirije u izbjegličkom kampu u Hatayu, 20 kilometara od granice Turske i Sirije. Hollywoodska glumica porazgovarala je s desecima ljudi, a neke od priča nagnale su suze na njezine oči. U službenoj izjavi za posjeta Turskoj 36-godišnjakinja je kazala:

-Svaki dan tisuće ljudi bježe od rata i terora. Jedna obitelj prisiljena na bijeg je previše. Jedno dijete koje odrasta u ovakvom kampu je previše. Jedna izbjeglica bez nade je previše. Moramo osvijestiti taj problem i učiniti sve što je u našoj moći da to počnemo sprečavati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije