Nakon lude večeri

Angelina s djecom odsjela u vili 'Brijunka'

angelina
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/9
20.08.2011.
u 12:20

Hollywoodska glumica i njezino dvoje djece spavali su u vili 'Brijunka', ramo prije podne djeca su s dadiljama brzim gumenjakom otplovila prema Puli, a iz Hrvatske su odletjeli avionom s aerodroma u Puli oko 12.30 sati

Ključne riječi

Komentara 2

MA
maxx22
13:09 20.08.2011.

Ako su spavali u vili koja je na slici to onda nije Bijela vila nego Vila Brijunka...... Ne mislim da je to izrazito bitna iformacija,ali kad ste vec napisali, onda je novinar koji je to pisao mogao i provijeriti cinjenice o kojima pise!

TH
thekurcula
17:35 20.08.2011.

Što im obrisa onaj malo poznati novinarski biser!? Ja neću sad da ga ponavljam, a ti si malo jači urednik kad ne prepoznaješ šta treba da ostane a šta treba brisati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije