Seksepilna tetovaža

Angelina tetovirala unutarnju stranu bedra samo za Bradove oči

angelina jolie
12.07.2010.
u 11:31

Iako detalje o novoj tetovaži nije željela podijeliti s javnošću, 35-godišnja zvijezda bila je mnogo rječitija kad je riječ o tome što njezinu vezu s deset godina starijim glumcem čini uspješnom.

Svojoj kolekciji tetovaža Angelina Jolie dodala je još jednu, na dosad najintimnijem dijelu tijela. Seksepilna glumica samo je za svoga nevjenčanog supruga Brada Pitta ukrasila - unutarnju stranu bedru.

- To je nešto za Brada – kratko je komentirala Angelina ne želeći otkriti o kakvoj je tetovaži točno riječ. Da hollywoodska ljepotica krije nešto na nozi, otkrila je na fotografijama za časopis Vanity Fair pozirajući u vrućim hlačicama.

Iako detalje o novoj tetovaži nije željela podijeliti s javnošću, 35-godišnja zvijezda bila je mnogo rječitija kad je riječ o tome što njezinu vezu s deset godina starijim glumcem čini uspješnom.

- Mislim da je najvažnije biti potpuno iskren, koliko god to ponekad bilo teško. Ja ionako ne znam lagati - kaže Angelina.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
17:57 12.07.2010.

hehehehehehehehe bilo bi bolje da si je rit i ono oko riti tetovirala, pita nebu mogla tak i tak zadrzat sa ili bez tetovirane riti heheheheheheheeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

FE
Felicijen
17:58 12.07.2010.

Na tetovaži valjda piše: \"Pazi, malo desno, sad gore i unutra!\"

Avatar commentator
commentator
15:37 15.07.2010.

Ma babi je svo meso već išarano.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije