Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobar glas

Anja Alač zapjevala u \"Ruži vjetrova\" i oduševila obožavatelje

anja
Screenshot
10.05.2012.
u 12:42

Nakon što je Nikolu zapanjila svojom izvedbom, zgodan liječnik lijepoj je Ines rekao da bi je mogao gledati i slušati cijelu noć. – Ne mogu skinuti oči s tebe – otkrio je Nikola brineti, a ona mu je odgovorila da se osjeća kao da leti

Osim glumačkih, Anja Alač u sapunici "Ruža vjetrova" dobila je priliku pokazati i vrlo dobre pjevačke sposobnosti. Srpska glumica koja tumači Ines Odak na karaokama je otpjevala Vanninu pjesmu "Kao da me nema tu", a zaljubljeno ju je slušao njezin udvarač, liječnik Nikola kojega igra Stjepan Perić.

Nakon što je Nikolu zapanjila svojom izvedbom, zgodan liječnik lijepoj je Ines rekao da bi je mogao gledati i slušati cijelu noć.

– Ne mogu skinuti oči s tebe – otkrio je Nikola zanosnoj brineti, a ona mu je odgovorila da se osjeća kao da leti. Romantičan razgovor završili su strasnim poljupcem.

Nakon što su je čuli kako pjeva, obožavatelji serije "Ruža vjetrova" Anju Alač zasipaju pozitivnim komentarima. Mladoj glumici možda daju vjetar u leđa da uskoči i u pjevačke vode. Trenutačno se beogradska glumica odmara u Rovinju, kamo je otišla nakon posljednje klape prve sezone "Ruže vjetrova".

– Vrijeme je stanke u snimanju i moram priznati da mi već pomalo nedostaje tempo rada koji imamo na setu "Ruže vjetrova“ u Splitu – kazala je glumica.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije