Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Konačno roditelji

Anna Kournikova i Enrique Iglesias postat će roditelji?

ana kournjikova
Pixsell
20.11.2011.
u 11:58

Bivša tenisačica pokazala je voj zaobljeni trbuh dok se sunčala na jahti, a njen dragi je svako malo dolazio do nje i ljubio je po trbuhu

Zaobljeni trbuh Anne Kournikove te najava kako se neće pojaviti u sljedećoj sezoni showa "The Biggest Loser" potaknula je trač kako je bivša tenisačica trudna. Kao potvrda ove glasine britanski Daily Mail je objavio fotografije sa Anninog krstarenja na kojem je uočljivo kako je na vitkoj liniji tenisačice zaobljen trbuščić. Dok se Anna u bijelom kostimu sunčala na jahti i čitala časopise njen dečko Enrique Iglesias svako malo bi došao do nje kako bi joj poljubio trbuh. Par je očito sve bliži ideji zasnivanja obitelji jer su nedavno počeli graditi i vilu u blizini Miamija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije