Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povrijedilo ga je

Anton iz 'Braka na prvu' otvorio dušu u showu: 'Samo je odjednom nestala. Slomila mi je srce'

Foto: RTL
1/48
08.03.2024.
u 21:55

Razgovarao je s Nikolinom i otvorio joj je dušu. Rekao je da je imao slomljeno srce kad je bio u Barceloni gdje je upoznao jednu medicinsku sestru koja ga je ostavila bez riječi.

U showu 'Brak na prvu' napokon je o svojim osjećajima progovorio kandidat Anton. Razgovarao je s Nikolinom i otvorio joj je dušu. Rekao je da je imao slomljeno srce kad je bio u Barceloni gdje je upoznao jednu medicinsku sestru koja ga je ostavila bez riječi. 
"Dobila sam dojam da je prije bilo otvoreniji, da je bio veći zavodnik", kazala je Nikolina i te dodala da je sada svjesna zašto ima oklop oko sebe.  "Imao sam slomljeno srce kada sam bio u Barceloni. Tamo sam se brzo zaljubio u medicinsku sestru. Ona je odjednom samo nestala, ostavila me bez riječi. Bio sam skroz slomljen. To je za mene bilo katastrofa jer sam osjećao da tu ima nešto i tu sam naučio puno o sebi", prisjetio se Anton.

"Jesi li se tu zatvorio prema nekim sljedećim vezama?", upitala ga je Nikolina. 

"Naravno da sam se poslije toga zatvorio. Ne da mi se otvarati. To me povrijedilo", priznao je Anton, kojeg je Nikolina nakon tog razgovora još više zavoljela. 

VEZANI ČLANCI: 

 

"Sviđa mi se kao osoba, jako je poseban, jako je zanimljiv", dodala je. 

Podsjetimo u jučerašnjoj epizodi Anton se napokon osjećao bolje i Nikolina je zadovoljna njihovim odnosom nakon ceremonije. I oni su trebali poredati kandidate po fizičkoj privlačnosti, a Nikolina je na prvo mjesto stavila Filipa, što Antona nije iznenadilo jer su se s njima najviše družili. Zatim je stavila Tiaga jer je jako pozitivan, a potom Alena, Lovru i Josipa. Lovre joj se na prvu dosta svidio, ali nakon ceremonije više joj se ne sviđa. Dobila je i Antonovu fotografiju koju je stavila na prvo mjesto, ali ako bi gledala samo izgled, bio bi nakon Filipa. Anton je na prvo mjesto stavio Tinu, potom Tamaru, Renatu, Klaru i na kraju Anu s kojom nije pričao, a i dosta je visoka. Također je stavio Nikolinu na prvo mjesto. „Iznenadilo me to i ne mogu reći da mi nije bilo drago“, rekla je Nikolina. 

VIDEO Gdje je danas Stefany Hohnjec? Okrenula se vjeri, a suprug joj završio u pritvoru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije