Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tvoje lice zvuči poznato

Antonia Dora Pleško u suzama ispričala da je proživjela veliku tragediju: 'Izgubila sam i njega'

Foto: Nova TV
1/45
04.03.2024.
u 09:58

Antonija je podijelila detalje o teškom periodu. Rekla je da joj je prvo umro stric, a on je uvijek bio tu za nju. I nekako, kad je krenulo na bolje, izgubila je tatu.

Pobjedu u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' je odnijela Antonia Dora Pleško koja je u prvoj emisiji probila led utjelovivši Mišu Kovača iz mladih dana s njegovom glasovitom pjesmom "Drugi joj raspliće kosu". Utjeloviti ovog velikana za Antoniju je u isto vrijeme bila i velika čast i odgovornost, a s pobjedničkom plaketom u rukama poručila je: „Osjećaj je fenomenalan i čak mi je ovaj pobjednički nastup bio još bolji jer je onda publika dala sve od sebe. Ostvarujem svoje snove otkad sam bila dijete, jedan predivan i emotivan događaj“, a pod jednakim dojmom bio je i žiri. „Ono što je kod tebe fascinantno jest to što ja nisam ni na sekundu ni čuo, ni vidio Antoniju. Imitacija je repliciranje tuđih osobnosti, a ti si to večeras odradila sjajno“, poručio je Mario Roth nakon nastupa.

Prije showa, Antonia je podijelila detalje o teškom periodu

"Nije me bilo zadnje dvije godine jer sam imala tragediju u obitelji. Prvo mi je umro stric, a on je uvijek bio tu za mene. I nekako, kad je krenulo nabolje, izgubila sam tatu. Mislila sam da je to kraj, ali nije. Tata je uvijek govorio da bih baš ja trebala biti u ''Tvoje lice zvuči poznato'' jer baš na njega imam dar za imitaciju i sigurna sam da su i on i stric sretni i ponosni i da me gledaju u svakom trenutku", prisjetila se Antonia na rubu suza.

VEZANI ČLANCI:

Bivša natjecateljica "Supertalenta", splitska pjevačica Antonia Dora Pleško, pričala je na društvenim mrežama ove godine o velikom gubitku koji je doživjela prije dvije godine kada su joj preminuli stric i otac i na pitanje kako se nosila s tim, odgovorila je: 

– Jako boli i nikad neće prestati. Ja sam, nažalost, u godinu dana izgubila i strica i tatu i mislila sam da je to moj kraj. Kada sam sve suze isplakala, shvatila sam da su tu uz mene i primijetim da mi se jave kroz nešto baš onda kad mi je težak period (depresivne epizode) ili bitan period (nastupi, snimanja) i, iskreno, nema mi lipše stvari od toga. Sanjam o tome da ih mogu zagrliti bar na 10 sekundi ili zvrcnuti na mobitel. To je najgori dio – rekla je tada. Osim s pratiteljima na društvenim mrežama, sada je odlučila i sa širom publikom pričati o nekim životnim problemima i situacijama kroz koje je prolazila te je pokrenula audiopodcast "Bez filtra".

GALERIJA Pogledajte kako se Severina mijenjala kroz godine

1/72

– Toliko sam htjela pričati o svemu što me u životu mučilo i što sam prošla, ali i dati savjete kroz svoje situacije. Ali da sve to bude baš kako se zove i podcast "Bez filtera", iskreno... Odlučila sam se za audiopodcast iz razloga ŠTO ne želim biti fokusirana na kameru i odmah mi je to drukčiji pristup. Iskreno, ja sam tu bez šminke u trenirci na kauču ili gdje bilo i pričam iz srca kao što bih i da je netko pored mene – otkrila je Antonia u razgovoru za IN Magazin. U svom Podcastu priča o temama i situacijama s kojima se suočila te prije o njima nije javno govorila, a jedna je od tih tema i vršnjačko maltretiranje s kojim se Antonia susrela u školskim danima. 

VIDEO Severini usred koncerta pukle hlače, pogledajte kako je to riješila

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije