BLISTA

Antonija Blaće odlučila se na malu promjenu koja je sve oduševila: Tonka prelijepa si, ovo je definitivno tvoje vrijeme

Zagreb: RTL proslavio 20. rođendan
Foto: Marko Juric/PIXSELL
1/11
09.09.2024.
u 22:00

Sa svojim pratiteljima Antonija rado dijeli svoje poslovne i privatne uspjehe i trenutke kojih će se uvijek sjećati

Voditeljica Antonija Blaće nakon godišnjeg odmora odlučila je promijeniti svoju frizuru i na Instagramu je podijelila s pratiteljima svoj novi izgled. "Evo, nek i na feedu stoji jedan good hair day", napisala je i podijelila video nove frizure i dobila brojne komplimente. "Tonka prelijepa si, ovo je definitivno tvoje vrijeme. Najljepša boja i frizura do sad..Top! Jako lijepa i zgodna. Wow Tonka. Tako lijepa...jednostavna...mila...zarazan osmijeh...jedinstvena", napisali su joj pratitelji. Sa svojim pratiteljima Antonija rado dijeli svoje poslovne i privatne uspjehe i trenutke kojih će se uvijek sjećati. 

U lipnju je tako suprugu čestitala devetu godišnjicu braka. - Ljubav je to. Devet godina braka. Volim te ljubavi moja - napisala je Antonija i priložila galeriju fotografija nje i Hrvoja uslikanih na dan kad su izgovorili sudbonosno 'da'. Na fotografijama možemo vidjeti lijepu voditeljicu i njezinog supruga Hrvoja Brlečića kako dijele zajedničke trenutke, ona u raskošnoj vjenčanici, a on u elegantnom crnom odijelu. Blaće je prethodno podijelila i video sa suprugom na kojem su uređeni posebnim filterom. Antonija je prije tri godine podijelila i svoje iskustvo gubitka kilograma kada je izdala priručnik #LjetoBezParea. 

 

 

Antonija je  tada uspjela skinuti 12 kilograma, a svoje savjete je odlučila podijeliti s ljudima koji se bore s prekomjernom težinom kako bi im pomogla.  -Ta se ideja dugo vrtjela po mojoj glavi. Valjda je sada sazrelo. Fokusirala sam se na to kako prehranu prilagoditi sebi, a ne obratno i kako proces mršavljenja učiniti nekako podnošljivim – objasnila nam je tada Blaće. Sa svojim čitateljima podijelila je i neke joj omiljene i brze zdrave recepte i jedan takav podijelila je s nama u jednom intervju. – Moj signature dish su tikvice pečene bez ulja s feta sirom i nekoliko oraha! Tikvice se prepeku na tavi, pospu s malo feta sira, oraha, krupnom soli i pokapaju žličicom maslinova ulja. Za prste polizati.

Jednom prilikom otkrila je i što misli da je najvažnije kod borbe s kilogramima. - Kontinuitet. Važnije vam je držati se programa duže neprecizno, nego kratko, a precizno. Prihvatiti da smo ljudi da ćemo ici u izlaske rođendane, da ćemo posustati, ali već prvi sljedeći odabir da nam bude bolji - puno smo napravili - rekla je Antonija.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije