Zaljubljeni kao prvog dana

Antonija Mišura emotivnu poruku uputila suprugu: Puno njih je pričalo da ću te zamijeniti

Dubrovnik: Stradun kao modna pista
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/6
10.08.2023.
u 21:15

U ni jednom trenu na to nisam pomislila, od prvoga dana sam znala da si moj i poseban, volim te ludo kao i sa 17 godina kad smo počeli ovo naše putovanje, napisala je bivša košarkašica svom suprugu Marku Sandriću

Košarkašica Antonija Mišura Sandrić (35)  proslavila je osmu godišnjicu braka i 18 godina veze sa suprugom Markom Sandrićem i tim je povodom objavila jednu emotivnu poruku na Instagramu. 

- Puno njih je pričalo da ću nakon medijske prisutnosti dignut glavu i zamijeniti te. U ni jednom trenu na to nisam pomislila, od prvoga dana sam znala da si moj i poseban, volim te ludo kao i sa 17 godina kad smo počeli ovo naše putovanje. Zato živjela ljubav, jer ljubav je sve - napisala je bivša košarkašica uz kratki video na kojem je sa suprugom, a za pozadinsku glazbu je odabrala hit Sergeja Ćetkovića "Na prvi pogled". 

 

 

Antonija Mišura i Marko Sandrić vjenčali su se 2015. godine u Šibeniku, nakon deset godina veze i ubrzo nakon vjenčanja osvanula je i snimka prvog plesa para. Zaplesali su na pjesmu Petra Graše "Moje zlato" te na "Uptown Funk" Marka Ronsona i Brune Marsa. Par ima dvoje djece, kći Taru kojoj su tri godine i sina Noela koji ima godinu i pol dana. Antonija uvijek ističe kako joj je suprug velika podrška i kao i u svakom braku ni u njihovom nije sve uvijek idealno, ali zajedno uvijek prebrode sve poteškoće. 

- Kod nas je u braku sve odlično. Skupa smo puno godina, znamo međusobne i mane i vrline, i kada smo ljuti i sretni. Ne trebamo pričati, samo se pogledamo i sve znamo. Kao i svakoj vezi i braku, ima i uspona i padova i naravno - svađa. Smatram da bi bilo loše da toga nema, ali strpljenje i poštivanje, to nam dosta znači. Vjerujte mi da sam ja u njega zaljubljena kao prvog dana. Ne lažem niti sekunde - rekla je Antonija u jednom intervju za RTL. Dolazak djece stavio je pred njih nove izazove, a Antonija je tom prilikom rekla kako djeca fizički nalikuju njezinom suprugu. 

- Nosim ih i rađam, a oni više sliče na čaču. Šalim se malo, ma bitno je da su zdravi - izjavila je tada poznata Šibenčanka i dodala kako o daljnjem proširenju obitelji ne razmišljaju, ali ako se dogodi, bit će im i više nego drago.

VIDEO Ella Dvornik potvrdila je glasine o svom braku: Istina je, u procesu smo razvoda

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije