Zaljubljeni glumac

Ashton je Mili darovao navlaku za mobitel s njihovim inicijalima

ashton
Pixsell
30.07.2012.
u 16:37

Izvor blizak paru otkrio je da je glumac navlaku platio pet tisuća dolara, a Mila je darom bila oduševljena. Par i dalje negira vezu, no gotovo se ne odvajaju jedan od drugog

Iako, kako se čini, ni na najvećim mukama ne bi priznali da su zajedno, Ashton Kutcher ponovno je obradovao Milu Kunis. Darovao joj je navlaku za mobitel, na koju je dao ugravirati zajedničke inicijale.

– Platio ju je pet tisuća dolara, a Mila je bila oduševljena – odao je tabloidima izvor blizak paru.

Ashton se zbog Mile razveo od Demi Moore s kojom je bio u braku šest godina, a od lijepe se Mile gotovo i ne odvaja.

Koliko god se par trudio negirati vezu, fotografije na kojima se zaljubljeno gledaju iscurile su u javnost i slomile srce Demi Moore.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije