Guns'n'Roses

Axl Rose izbio zube svome obožavatelju

Axl Rose
BigPictures/PIXSELL
15.03.2013.
u 12:00

Pjevač je u publiku bacio bežični mikrofon koji je u glavu pogodio šokiranog gledatelja. Žrtva razmišlja o tužbi i naplati zubarskih usluga

Čak i kad hoće učiniti dobro djelo, Axl Rose napravi neku štetu. Guns N' Roses svirali su koncert u australskom gradu Perthu kad je pjevač zafitiljio bežični mikrofon u publiku kako bi nagradio nekog u masi vjernih obožavatelja. Nažalost, umjesto u rukama nekog fana, dar je završio u ustima 39-godišnjeg Darrena Wrighta, izbivši mu pri tome dva prednja zuba.

– Bio sam oslijepljen eksplozijama i jakim svjetlom s pozornice pa nisam vidio što mi se sprema. Sjećam se samo da me nešto lupilo po zubima. Mislio sam da me netko udario šakom. Trebalo mi je vremena da shvatim što se događa. Prvo sam osjetio komadiće zuba u ustima. A onda mi se netko počeo zavlačiti pod noge kako bi zgrabio mikrofon – prisjeća se žrtva.

– Mislim da Axl to nije napravio namjerno, ali je vraški boljelo. Ti bežični mikrofoni uopće nisu lagani. Čudi me da nisam i gore stradao. Napokon, želim da mi netko plati popravak zuba – jada se oštećeni obožavatelj Gunsa.

Organizatori koncerta ponudili su Wrightu da mu se na mikrofon potpišu svi članovi benda, ali njega to ne zadovoljava:

– Ne vjerujem da mi mikrofon može platiti nove zube – računa Wright kojemu su zubari odmah izračunali da će ga ortodontski radovi stajati 5000 australskih dolara. Bezubi fan sad razmišlja o tužbi protiv Axla.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije