Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSTAVNIK HRVATSKE NA EUROSONGU

Baby Lasagna objavio nove fotografije, obožavatelji suglasni: 'Izgledaš kao Nikola Tesla'

Zagreb: Baby Lasagna je ovogodišnji pobjednik Dore i predstavljat će Hrvatsku na Eurosongu
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/77
25.03.2024.
u 12:40

Baby Lasagna, hrvatski predstavnik na Eurosongu, objavio je novi set fotografija na svojem Instagram profilu. Crno-bijele fotografije oduševile su pratitelje koji su ga usporedili sa znanstvenikom Nikolom Teslom.

Hrvatski predstavnik na ovogodišnjem Eurosongu Baby Lasagna podijelio je novi set fotografija na svom Instagram profilu. Objavio je četiri crno-bijele fotografije na kojima je pozirao u crnom odijelu s bijelom košuljom i zalizane kose. Na zadnjoj fotografiji pozirao je s djevojkom Elizabetom Ružić.

"Želim biti jedan od onih gradskih momaka", napisao je u opisu objave, referirajući se na svoju pjesmu "Rim Tim Tagi Dim" s kojom će predstavljati Hrvatsku na Eurosongu ovog svibnja u Švedskoj.

Novim "retro" fotografijama oduševio je svoje pratitelje. "Izgledaš tako lijepo i tako napredno", napisao mu je obožavatelj koji se također referirao na pjesmu Baby Lasagne. Jedna pratiteljica napisala je: "Lički korijeni, isti Tesla iz mladih dana", dok je drugi dodao: "Mislio sam da je to slika Nikole Tesle ili nekog književnika." 

VEZANI ČLANCI:

Osim toga, pratiteljima se jako sviđa odnos Baby Lasagne odnosno Marka Purišića i djevojke Elizabete, a mnogi su mu pisali i "Zagreb 2025", aludirajući na pobjedu mladog Istrijana na ovogodišnjem Eurosongu.

Podsjetimo, Baby Lasagna favorit je ovogodišnjeg natjecanja prema eurovizijskim kladionicama. Naime, od 29. veljače na prvom je mjestu i tada je imao 14 % šansi za pobjedu. Do danas, šansu su mu rasle do 21 %. Što se tiče YouTube pregleda, Baby Lasagna skupio je dva i pol milijuna pregleda na spotu koji je objavljen na njegovu kanalu, dok nastup u finalu Dore koji je objavljen na službenom YouTube kanalu Eurosonga ima više od 3.2 milijuna pregleda

GALERIJA: Baby Lasagna 'rasturio' na pozornici Ruže, a pridružile su se i Nina Badrić, Lorena, Vesna Pisarović

Zagreb: Baby Lasagna je ovogodišnji pobjednik Dore i predstavljat će Hrvatsku na Eurosongu
1/9

Prije samog polufinala, Baby Lasagna nastupio je na dodjeli prve medijske nagrade u Hrvata, Večernjakove ruže, koja je ove godine proslavila svoj 30. rođendan. To je bio njegov prvi nastup nakon pobjede na Dori, a glazbenika sada čekaju nastupi na zabavama uoči samog natjecanja. 

"PrePartyES 2024" održat će se od 28. do 30. ožujka u Madridu, a Baby Lasagna nastupit će u subotu, 30. ožujka. Uz Baby Lasagnu, pjevat će i mnogi drugi ovogodišnji predstavnici, ali i brojni prethodni eurovizijski predstavnici. Warm up show "Eurovision In Concert 2024." u održat će se u dvorani AFAS Live u Amsterdamu 13. travnja, a tamo će također nastupiti umaški glazbenik, javio je tada HRT.

"Bit će novih stvari na pozornici, novih ljudi, malo veći naglasak na mačke, nova koreografija, nova odjeća", poručio je Baby Lasagna u vezi s nastupom na prestižnom natjecanju. On će nastupiti u prvom polufinalu, 7. svibnja, u prvom dijelu večeri. Osim Hrvatske, prvo polufinale rezervirano je za nastupe Ukrajine, Cipra, Poljske, Srbije, Litve, Irske, Slovenije, Islanda, Finske, Portugala, Australije, Azerbajdžana, Moldavije i Luksemburga, koji se vratio na Eurosong nakon stanke od 31 godine.

VIDEO: Favorit Dore Baby Lasagna odbacio sve optužbe: 'Naravno da ništa nisam ukrao'

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
13:16 25.03.2024.

Na slici je poput člana Laibacha.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije