Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
o svemu pomno promislila

Na snimci Kate Middleton krije se simbol koji šalje važnu poruku, evo o čemu se radi

Foto: Reuters
1/14
25.03.2024.
u 11:00

Princeza je u videu sjedila na klupi u vrtu te bila sama, a kako navodi Mirror, sam odabir takve lokacije daje dodatno značenje njenoj objavi. Naime, iza princeze nalaze se narcisi, cvijeće koje je postalo simbol nade za oboljele od karcinoma, a predstavlja i nove početke.

Princeza od Walesa Kate Middleton (42) u petak je objavila šokantan video u kojem je javnost obavijestila o svom zdravstvenom stanju i razlozima povlačenje iz javnosti, o čemu se dugo nagađalo. Princeza je kazala da joj je nakon operacije abdomena koju je napravila u siječnju dijagnosticiran karcinom te da je započela s liječenjem. Objasnila je i kako se dugo o svojoj bolesti nije oglašavala, jer je prvo htjela objasniti svojoj djeci što se događa na njima razumljiv način. Princeza je u videu sjedila na klupi u vrtu te bila sama, a kako navodi Mirror, sam odabir takve lokacije daje dodatno značenje njenoj objavi. Naime, iza princeze nalaze se narcisi, cvijeće koje je postalo simbol nade za oboljele od karcinoma, a predstavlja i nove početke. 

Britanski mediji također navode kako postoji razlog i zašto je princeza tek u petak objavila vijest o svojem zdravstvenom stanju iako su korisnici društvenih mreža tjednima prije toga spekulirali o tome što se zaista događa s Kate. U petak su, naime, u Velikoj Britaniji započeli školski praznici te su Kate i William čekali taj trenutak da objave vijest kako bi zaštitili svoju djecu od medija i kako bi mogli razgovarati o stanju njihove majke, naveo je Daily Mail. 

1/140

Podsjetimo, Kate u petak nije otkrila pojedinosti o bolesti. "Dobro sam i svakim danom postajem jača", kazala je, a Kensingtonska palača kaže da je uvjerena da će se princeza potpuno oporaviti. U princezinoj izjavi objašnjava se, kada je u siječnju imala operaciju abdomena, da se nije znalo da postoji rak. "Međutim, testovi nakon operacije pokazali su da postoji rak. Moj liječnički tim stoga je savjetovao da se podvrgnem preventivnoj kemoterapiji i sada sam u ranoj fazi tog liječenja", otkrila je princeza. 

Rekla je da misli na sve one koji su pogođeni rakom, dodavši: "Za sve koji se suočavaju s ovom bolešću, u bilo kojem obliku, molimo vas da ne gubite vjeru i nadu. Niste sami." Dodala je kako je oporavak od operacije dugotrajan i da joj je prioritet njezina obitelj.  "William i ja učinili smo sve što možemo da obranimo svoju obitelj i riješimo ovo privatno, zbog naše djece. Trebalo nam je vremena da sve objasnimo Georgeu, Charlotte i Louisu na način koji je prikladan i da ih uvjerimo da ću biti dobro", priznala je Kate Middleton ne skrivajući nadu za oporavak i ozdravljenje. 

Palača je također komentirala da će princ William biti odsutan te da će sve vrijeme biti uz suprugu Kate i djecu. "Imati Williama uz sebe također je veliki izvor utjehe i sigurnosti. Kao i ljubav, podrška i dobrota koju su pokazali i mnogi od vas. Oboma nam to puno znači", zaključila je Kate u emotivnom videu.

VIDEO Kate Middleton ima rak: Otkrila dijagnozu, oglasio se i kralj Charles

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije