Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI BROJ KOMENTARA

Baby Lasagna obradio pjesmu Britney Spears: Tvoj glas je doslovno najljepši, Britney bi bila ponosna

Foto: Antonio Tatar
1/10
03.04.2024.
u 22:00

Naš predstavnik na Euroviziji objavio je na TikToku obradu pjesme "Baby One More Time" koja je u samo tri sata od objave imala preko devet tisuća pregleda

Naš predstavnik na Euroviziji Baby Lasagna na TikToku je objavio obradu pjesme Britney Spearse "Baby One More Time" te je u opisu videa napisao: Kada ona ode na posao ujutro, a ti si nezaposlen i tužan. U samo tri sata od objave ovaj video je imao preko devet tisuća pregleda i 60 komentara. Javili su mu se obožavatelji iz cijelog svijeta, pohvalili su njegovu obradu i poželjeli mu puno sreće u Švedskoj ovog svibnja gdje nas predstavlja s pjesmom "Rim Tim Tagi Dim". 

- Čovječe, tvoj glas je tako lijep. Marko nemoj se nikad mijenjati. Tvoj glas je doslovno najljepši. Britney bi bila ponosna. Navijamo za tebe na Euroviziji i želimo ti sreću s Filipina. Imaš 12 bodova od Francuske i pobijedit ćeš jer si najbolji. Jedva čekam Euroviziju, samo naprijed. Predivno ovo mi je popravilo dan - napisali su mu pratitelji. Neki od njih udijelili su mu i savjete i sugestije oko pjevanja i nastupa na Euroviziji. 

 

@thebabylasagnaofficial when she leaves for work in the mornin' and you are unemployed AND sad #babylasagna #eurovision #rimtimtagidim ♬ original sound - The Baby Lasagna Official

 

- Marko, molim te, možeš li više ovako pjevati u "Rim Tim Tagi Dimu" - manje hrapavosti i više pjevanja. To je ono što će žiri tražiti i dat će vam bodove ako ovako pjevate. Usredotoči se na prepartyju u Londonu više na pjevanje kao i Nemo. Imaš predivan glas. Ružno je što te prozivaju konstantno za pjevanje. Možeš ti mnogo toga pokazati u Malmöu - poručili su mu.

Baby Lasagna je ovog vikenda nastupio na prepartyju u Madridu gdje je oduševio publiku. Kada se pojavio pred publikom u Madridu Baby Lasagna je izazvao pravu euforiju, a video iz Madrida koji je objavljen na TikToku pokazuje kako su svi u publici pjevali njegov hit "Rim Tim Tagi Dim". I iz komentara ispod ove objave je vidljivo kako Baby Lasagna ima veliku podršku publike.  Hrvatska zaslužuje pobjedu ove godine. Genijalan je, tako jednostavan i skroman. On će biti veliki favorit. Sretan sam zbog Hrvatske. Natjerao je cijelu publiku da pjeva - napisali su korisnici TikToka ispod ovog videa.

VIDEO Najveći favorit Dore - Baby Lasagna: Cijeli život sam bio deblji dečko, samo sam volio jest fino

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije