Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERAS NASTUPA NA EUROVIZIJI

Baby Lasagna ovom je izjavom rasplakao obožavatelje: Ovog čovjeka morate voljeti

Malmo: Baby Lasagna odlazi iz svog hotela u Arenu
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/14
07.05.2024.
u 18:00

Hvala što si me rasplakao Marko. I bez obzira na sve, nije važno tko pobjeđuje, hvala za protekla tri mjeseca, pisalo je u jednom komentaru obožavatelja

Iz sata u sat Marko Purišić, javnosti poznatiji kao Baby Lasagna, ima sve veću podršku i sve veći broj obožavatelja koji mu žele pobjedu na ovogodišnjoj Euroviziji. Na Instagramu Eurovizijske stranice Wiwibloggs objavljen je isječak intervjua s našim predstavnikom koji će večeras u prvoj polufinalnoj večeri u Malmö Areni otpjevati pjesmu "Rim Tim Tagi Dim".

- Ne radi se o trofejima ni nagradama, ili prvom, drugom, trećem mjestu, već o vremenu koje provodimo zajedno jer na kraju života nije važno jesi li imao puno trofeja već jesu li tvoji prijatelji i mačke s tobom - izjavio je Baby Lasagna, a njegova izjava je oduševila njegove brojne obožavatelje koji su u komentarima ispod ove objave napisali i kako ih je rasplakao. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by wiwibloggs (@wiwibloggs)

 

- Hvala što si me rasplakao Marko. I bez obzira na sve, nije važno tko pobjeđuje, hvala za protekla tri mjeseca, i tebi Wiwi također - pisalo je u jednom komentaru, a i drugi obožavatelji su istaknuli kako ih je Marko kupio svojim skromnim stavom i odličnom izvedbom.

Malmo: Baby Lasagna odlazi iz svog hotela u Arenu
1/26

- Skroman i mudar... tog tipa morate voljeti! Zaista najbolji umjetnik ove godine, sretno Hrvatska! Marko dao si sve od sebe svojom iskrenom i mudrom mladošću, presretna što si iz našeg Umaga, predstavljaš mladost našu svijetlu budućnost. Bravo,hvala ti MARKO!!! Umirem od želje da pobijedi u subotu kako bih mogao otići posjetiti prekrasnu Hrvatsku. Želio bih da Eurovizija bude u Splitu ili Dubrovniku, ali ako već mora biti Zagreb neka bude! Puno ti hvala, Marko. Daješ toliko ljubavi i mačje moći svima nama. Sretno Marko. Marka za pobjednika. - napisali su obožavatelji.

Marko večeras u Švedskoj nastupa sedmi po redu, a nakon odlične jučerašnje probe porasle su mu šanse za pobjedu na eurovizijskim kladionicama gdje sada ima 34 posto šanse za pobjedu u finalu. 

VIDEO Baby Lasagna uoči polufinalne večeri: Odakle tebi ovolika mentalna snaga? Puno ljudi moli za mene

Komentara 2

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
18:25 07.05.2024.

I ja evo plačem.

RI
rikavac
21:52 07.05.2024.

suze ronim

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije