Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIO NA PRAKSI

Baby Lasagna pokazao kako je radio kao sobar: 'Potjerali su nas kući prvog dana'

Baby Lasagna
Foto: HRT screenshot
1/16
01.05.2024.
u 09:15

Ako se dobro sjećam, praksa je trebala trajati mjesec dana. No, voditeljica je vidjela da ništa od nas i nakon prvog dana nas je poslala kući i rekla da za mjesec dana dođemo po potpis, kazao je Marko i dodao da on sad ionako svako ljeto radi kao sobar, jer s djevojkom Elizabetom čisti apartmane.

Naš predstavnik na Euroviziji Baby Lasagna u utorak 7. svibnja nastupit ću u prvoj polufinalnoj večeri Eurovizije u Malmoeu. Iste večeri na HRT-u će se emitirati i dokumentarna emisija "Ususret Eurosongu - Baby Lasagna". Zlata Mück Sušec doznala je mnogo toga o Marku Purišiću družeći se s njim u rodnoj Istri, a na Facebooku je objavljen i dio u kojem Marko priča kako je u školi radio kao sobar. 

- Išao sam u srednju školu, smjer hotelijersko turistički tehničar. Puno smo radili u biti kao recepcioneri, ali smo morali  jedno ljeto raditi kao sobarice ili sobari, kazao je Marko i pokazao kako je radio kao sobar. 

- Totalno se sjećam kako su nas učili prije 12 godina učili raditi krevete, rekao je Marko i objasnio kako sve mora biti lijepo zategnuto. 

- Ako se dobro sjećam, praksa je trebala trajati mjesec dana. No, voditeljica je vidjela da ništa od nas i nakon prvog dana nas je poslala kući i rekla da za mjesec dana dođemo po potpis, kazao je Marko i dodao da on sad ionako svako ljeto radi kao sobar, jer s djevojkom Elizabetom čisti apartmane. 

Podsjetimo, veliko finale na rasporedu je u subotu 11. svibnja, a njemu će prethoditi dva polufinala u kojima će  dalje proći dvadeset pjesama, a u finalu pridružit će m se zemlja domaćin Švedska i Big 5, zemlje koje najviše financija izdvajaju za ovaj spektakl. 
Marko slovi kao jedan od favorita. Marko je više od mjesec dana bio na prvom mjestu i glasio za glavnog favorita, a sada je na drugom mjestu kladionica sa 17 posto šansi za pobjedu.

VEZANI ČLANCI: 

Na prvom mjestu nalazi se Švicarac Nemo s pjesmom "The Code" i 23 posto šansi za pobjedu, a trećem mjestu je Nizozemska s 14 posto šanse za pobjedu. Potom slijede Italija i Ukrajina koje su ranije slovile kao najveći favoriti ovogodišnje Eurovizije.

VIDEO: Komentar Amerikanca o Baby Lasagni naljutio mnoge: 'Imam samo jedno pitanje za tebe'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije