traži srodnu dušu

Bahra iz 'Ljubav je na selu': 'Primitivan muškarac me ne zanima, ne može biti mlitavac'

Foto: RTL
1/12
14.10.2023.
u 16:00

Ove sezone pisala je farmeru Stjepanu Runtasu, a sada je podijelila i kako zamišlja svog idealnog muškarca. Zahirović je otkrila što želi, a što ne kod muškarca. Rekla je da ju ne zanima primitivan muškarac

Bahra Zahirović jedna je od kandidatkinja u showu 'Ljubav je na selu'. Ove sezone pisala je farmeru Stjepanu Runtasu, a sada je podijelila i kako zamišlja svog idealnog muškarca. 

"Znači, ovako, bez obzira na sve. Ja ću 4.8. napuniti 58 godina, ali ja se ne stidim svojih godina. Ja sam žena, evo vidite, ok. Hvala bogu, za sada zdrava. Bože, hvala ti. Sve to ima svoje stajalište, ali isto tako ne volim ljude koji omalovažavaju generaciju. Nebitno, muškarca ili žene, godine: 'Stare babe, što vi tražite ili ti stari prdonja, kaj buš ti. Uopće ne možeš ništa'. To je meni tako primitivno, odvratno za čuti, odvratno. Znači, ja ću ovako reći jasno i glasno. Svi mi imamo pravo na ljubav i život bez obzira koliko tko ima godina. Svatko je željan dok mu srce radi pažnje, ljubavi, nježnosti, toplog zagrljaja. Znači, nemojmo biti sebični da ugrožavamo generacije ljudi. Ja kao ja, zaboravite moje godine. Uopće vas ne želim čuti", rekla je Bahra za RTL.hr

Zahirović je otkrila što želi, a što ne kod muškarca. Rekla je da ju ne zanima primitivan muškarac. 

VEZANI ČLANCI:

 

 

"Ja Bahra kao Bahra još očekujem muškarca. Znači, primitivan muškarac me ne zanima. Mora biti vrhunske kvalitete, uredan, pun kvalitete čistoće, lijepog oblačenja. U prvom redu, pristup, što mi je bitnije od svega, dobar kavalir, džentlmen, mora biti kvalitetan u ljubavi, a ne neki mlitavac. Ja volim kvalitetu jer sam još uvijek kvalitetna žena", izjavila je. 

Ove godine se i krstila, pričestila i krizmala. Podijelila je ranije detalje o tome.

VIDEO Upoznajte nove farmere 'Ljubav je na selu': Jedan stiže iz Dalmacije, a drugi je bajker koji obožava cvijeće

1/18

 - Zadovoljna sam kako je prošlo krštenje, dulje sam to priželjkivala i morala sam donijeti čvrstu odluku. Nakon što sam donijela tu odluku, prošla sam vjeronauk, zadovoljila dobrom ocjenom i dobila sve sakramente -  naglasila je Bahra te se našalila da joj nedostaje još samo sakrament ženidbe. 

VIDEO Josip Šimunić progovorio o velikoj obiteljskoj tragediji: 'Preminula je na Uskrs, dragi Bog ju je uzeo'

Komentara 1

Avatar Žuti
Žuti
21:22 14.10.2023.

Svaki muškarac voli mlade i lijepe žene. Nema to veze s inteligencijom i manirima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije