LJUBAV JE NA SELU

Bahra otkrila razlog odlaska iz showa: 'Nudi mi se dosta ljudi...'

Bahra Zahirović
Foto: RTL
1/8
11.11.2023.
u 11:42

- Smatrala sam da mi je već svega dovoljno, odnosno da sam se dobro provela. Sama sam odlučila da želim napustiti farmu. Stjepan mi to nije zamjerio, ali iznenadilo me kada sam doznala da me nije planirao izbaciti. Baš sam se razveselila.Ne bih htjela osuđivati nikoga, ali Valter mi je bio najbolji dosad. Nedavno sam mu poslala poruku, ali nije mi se javio, no čujemo se ponekad, rekla je Bahra

Jedna od najpoznatijih sudionica showa "Ljubav na selu" Bahra Zahirović napustila je farmu farmera Stjepana, i to na svoju inicijativu. Za RTL je otkrila zašto je otišla.

- Smatrala sam da mi je već svega dovoljno, odnosno da sam se dobro provela. Sama sam odlučila da želim napustiti farmu. Stjepan mi to nije zamjerio, ali iznenadilo me kada sam doznala da me nije planirao izbaciti. Baš sam se razveselila.Ne bih htjela osuđivati nikoga, ali Valter mi je bio najbolji dosad. Nedavno sam mu poslala poruku, ali nije mi se javio, no čujemo se ponekad , rekla je Bahra.
Pohvalila se i brojnim uletima, no kaže kako za to nema vremena. 

- Nudi mi se dosta ljudi, ali ne usuđujem se s nikime bližiti jer ne vjerujem ljudima. To mi je pomutnja koja me sputava, rekla je. 
Na setu se najviše sprijateljila s Blankom, a Stjepanu se zahvaljuje na odličnom iskustvu, pogotovo na djelu kada su bili na moru.

- Najbolje mi je bilo kada sam bila na moru, kada sam se kupala i sunčala. More je na moje zdravlje jako dobro djelovalo, rekla je Bahra. Priznaje kako joj je, između Ranke i Ljubice, ipak favorit Ranka te objasnila zašto.

- S njom sam se našla, razgovorale smo o mnogim temama, rekla je.

VEZANI ČLANCI:  

Podsjetimo, u posljednjoj epizodi showa stiglo je vrijeme da najmlađi farmer Ivan konačno obznani vodi li na romantično putovanje Vesnu ili Samantu, a podršku mu je došla pružiti i voditeljica Anita Martinović. ''Vesna, drago mi je što sam te upoznao, imam sve riječi pohvale za tebe. Samanta, od prvog dana ti si mi super cura, draga, najviše me inspirirao onaj tvoj šešir. Što se tiče kućanskih poslova, tu si me malo iznenadila, ali naučit ćeš ti'', Ivan se zezao. ''Samanta se neće nikad popraviti, milijun posto'', Vesna je dodala. ''Na romantično putovanje sa mnom će ići Samanta'', poručio je farmer, a ona mu je potrčala u zagrljaj. ''Mislim da su presudile moje godine'', kazala je Vesna, ''Uvjerena sam sto posto da je Ivan napravio jednu veliku grešku kad je odabrao Samantu. Ako bi se ikad odlučio doći do mene za bilo što, moja vrata su mu uvijek otvorena''.

Mijo je svoje dame poveo na još jedan izlet, dodavši kako je sretan i zahvalan što su mu došle u život. Farmer se osamio s Brankicom, a ona je priznala da joj prija njegova blizina i zagrljaj. ''Danas mi je možda teže donijeti tu odluku jer su mi ostale njih dvije – iste, a različite'', kazao je, ''Nisam ni sam sa sobom raščistio neke stvari. Teško mi se upustiti u novu avanturu''.

I farmer Ante je okupio svoje cure kako bi im obznanio koja odlazi, a one nisu mogle sakriti nervozu. Victoria je poželjela ostati da unese još malo pozitivne energije na farmu, Klara da se još malo zbliži s Antom. ''Bio bi jako sretan čovjek da dobije nekog poput mene'', rekla je Klara. ''Prihvatila sam te onakvog kakav jesi... Mislim da je to razlog mog ostanka'', Milena mu je poručila pa pustila i suzu. Ante je bez previše odugovlačenja i emocije rekao kako farmu napušta Victoria! ''Ti si ta koja ulijeva neki nemir u ekipu. Nemoj mi zamjeriti, bit ćemo u kontaktu'', poručio joj je.

VIDEO: Jasna Zlokić o Aleksandri Prijović: 'Napunila je pet Arena a nisam nikad čula za nju' 


Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije