Našla si je muža

Bar Refaeli: Justin Bieber i ja vjenčat ćemo se jednog dana

bar rafaeli
AFP/Pixsell
29.05.2012.
u 14:35

Manekenka se među ostalim divi glumici Jennifer Lawrence jer ona zna kakva žena treba biti. Prirodna je i s obje noge stoji čvrsto na zemlji, kazala je Refaeli koja je bila u vezi i s Leonardom DiCaprijem.

Supermodel Bar Refaeli rado bi se udao za Justina Biebera. U nedavnom intervjuu manekenka je govorila o svim poznatim osobama koje joj se sviđaju pa je tako navela i mladu kanadsku zvijezdu.

– Justin Bieber i ja vjenčat ćemo se jednog dana – rekla je Refaeli dodavši da joj se sviđa i Tom Cruise, jer je klasičan i tradicionalan.

Refaeli se među ostalim divi glumici Jennifer Lawrence.

– Ona zna kakva žena treba biti. Prirodna je i s obje noge stoji čvrsto na zemlji – kazala je manekenka koja je bila u vezi i s glumcem Leonardom DiCaprijem.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije