Oporavlja se

Barbara Kolar: Bilo je prilično gadno, no najgore je iza mene

Barbara Kolar
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
27.11.2013.
u 10:10

Barbara Kolar, obožavana televizijska i radijska voditeljica, operirana je ovog vikenda u jutarnjim satima, a za Story je otkrila kako se oporavlja.

Barbara Kolar, obožavana televizijska i radijska voditeljica, operirana je ovog vikenda u jutarnjim satima. Završila je na hitnoj operaciji zbog puknuća slijepog crijeva. Voditeljica je ekskluzivno za magazin Story otkrila kako se oporavlja. – Bilo je prilično gadno, no najgore je iza mene. Prošlog sam tjedna osjećala neke bolove, no mislila sam da je riječ o virozi. Nažalost, ispalo je mnogo kompliciranije, kazala je Barbara Kolar.

Nadodala je kako oduvijek nastoji živjeti što zdravije, a poroka skoro i nema. – Cigaretu nikad nisam zapalila, baš kao ni probala kakve droge. Kavu i žestoka pića ne konzumiram jer mi nisu ukusni. Popijem tek nekoliko čašica vina godišnje. Ne kockam se, a bome ni muškarce ne mijenjam kao čarape – zaključila je simpatična Barbara.

>>Barbara Kolar završila u bolnici zbog slijepog crijeva

>>'Barbara se oporavlja od operacije, sad joj treba mir'
 

Ključne riječi

Komentara 1

KA
KatarinaMedici
12:28 27.11.2013.

Barbara, ti se samo dobro najedi čvaraka, luka, sira i vrhnja, špeka, domećeg kruha...i biti ćeš ona "stara"..zdrava i lijepa...sada si mi suharak... Želim ti brz oporavak....Sretno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije