voditeljica

Barbara Kolar pokazala kako je uživala na izletu bez šminke: 'Dobar vikend'

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/18
10.07.2023.
u 21:55

Barbara je podijelila fotografije na kojima je pozirala u bijeloj haljini s crnim detaljima. Ležernu kombinaciju upotpunila je crnom mašnom i sandalama s remenčićima, a isticao se i njezin prirodan izgled bez šminke.

Voditeljica Barbara Kolar (53) protekli je vikend provela na izletu i to u unutrašnjosti Hrvatske, a fotografijama se pohvalila na društvenim mrežama. Barbara je podijelila fotografije na kojima je pozirala u bijeloj haljini s crnim detaljima. Ležernu kombinaciju upotpunila je crnom mašnom i sandalama s remenčićima, a isticao se i njezin prirodan izgled bez šminke. Moglo se vidjeti kako je voditeljica uživala i opuštala se.

- Na izletu u Podravini. Nadam se da je i vama dobar vikend - napisala je Kolar u opisu fotografije. Označila je i lokaciju - Koprivnicu.

Osim mnogobrojnih pratitelja u komentarima, Barbari se javila i pjevačica Ivana Vanna Vrdoljak (52).

- Moja Koprivnica je uvijek dobar izlet - poručila joj je.

Inače, Barbara se ne srami prirodnog izgleda, a imali smo je već priliku vidjeti bez šminke. Naime, u studenom prošle godine voditeljica  je pozirala s osmjehom na licu, a na sebi je imala sivi kaput, dok joj je glavu grijala zelena kapa. Uz fotku, koja je nastala u Zagrebu napisala je: “U potrazi za Božićem. U prirodi samo prirodno." Brzo je skupila gomilu lajkova i komentara, a jedna pratiteljica posebno je pohvalila to što se voditeljica slika bez filtera i šminke. 

VEZANI ČLANCI:

"Prekrasna s tim malim boricama oko očiju. Zato si pravo osvježenje na ovoj našoj sceni. Uvijek dosljedna sebi i zato je poštovanje još veće!" napisala je. 

 Isto je učinila i početkom srpnja, u kolovozu,  ali i u kolovozu prošle godine, kada je pokazala kako izgleda kad se ne počešlja.

"Definicija krize. Nema šminke, nema češlja, nema filtera. Bit će bolje", napisala je tada, a već je ranije bila otkrila da joj je omiljena frizura ona nepočešljana dok se nalazi na moru.

VIDEO Lovro Juraga komentira aktualna događanja na estradi

 

Ključne riječi

Komentara 1

JF
Jure_Francetić
06:09 11.07.2023.

Tako je, drži se radija i ne forsiraj nas da te gledamo na telki.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije