Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ponosna voditeljica

Batinić objavila fotku s bivšom kandidatkinjom 'Života na vagi': 'U kakvu se ljepoticu pretvorila!'

Marijana Batinić
Foto: RTL
1/11
21.11.2023.
u 09:30

Ivana Radoš Kruškić bivša je kandidatkinja koja je napustila ''Život na vagi'' iako nije imala najgori rezultat, a gledatelji su je zapamtili po tužnim scenama iz showa, jer je njen izlazak jako pogodio Šteficu koja se rasplakala.

Voditeljica showa 'Život na vagi' Marijana Batinić na Instagramu je objavila fotku s jednom bivšom kandidatkinjom. Riječ je o Ivani Radoš Kruškić. Na fotografiji Ivana izgleda nevjerojatno, a njenu transformaciju pohvalila je i voditeljica. - U kakvu ljepoticu se naša Ivana pretvorila - napisala je Batinić.  Ivana Radoš Kruškić bivša je kandidatkinja koja je napustila ''Život na vagi'' iako nije imala najgori rezultat, a gledatelji su je zapamtili po tužnim scenama iz showa, jer je njen izlazak jako pogodio Šteficu koja se rasplakala. Ivana je u show ušla sa 113 kg, a izašla s 90 kilograma, a kaže da je njen suprug oduševljen rezultatom. Njezina transformacija motivirala je i njezina supruga Tihomira, s kojim ima četvero djece, da se pokuša riješiti viška kilograma.

Foto: Instagram

Na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj se vidi kako su se oboje transformirali, a na ovoj društvenoj mreži Ivana stavlja i fotografije na kojima izgleda neprepoznatljivo u usporedbi s onim što smo vidjeli u showu. Ivana i Tihomir izgledaju odlično, a Radoš Kruškić iznenađuje fanove glamuroznim izdanjima na fotografijama.
Ivana je ranije u razgovoru za RTL pohvalila suprugov rezultat i otkrila kako se ona i dalje pridržava režima zdrave prehrane i aktivnosti kako bi nastavila gubiti kilograme.   

VEZANI ČLANCI:

– Stvarno se pridržavam prehrane. Vani sam super, a ako idemo na neki rođendan, dopustim si nešto više jer znam da ću to izgubiti. Gubim kilograme, malo mi teže ide, ali zadovoljna sam. Što se tiče treninga, najviše trčim i hodam, ali idem i na grupne treninge. Sa mnom su tu muž i kum. Dosta vježbamo zajedno. Muž također gubi kilograme. Čak 17 kilograma izgubio je otkako sam ja izašla – pohvalila je Ivana svog supruga.
Otkrila je i kako je njezin suprug prije nekoliko godina imao namjeru prijaviti se u RTL-ov show "Život na vagi", ali je na kraju odustao. Ivana je htjela napustiti show jer joj je teško pala razdvojenost od djece i supruga pa su joj kolege iz showa odlučili ispuniti želju i dali su joj najviše glasova.

Ivana Radoš inače je iz Vinkovaca, majka je četvorice sinova, po zanimanju je čistačica, a imala je 113 kilograma.

Foto: RTL

Počela se debljati tijekom svoje prve trudnoće. „Zbog svoje djece i zdravlja prijavila sam se u 'Život na vagi'. Moja su mi djeca najvažnija“, kaže Slavonka dodajući da su je njezini ukućani pokušali motivirati da krene sa zdravim životom. „Najveća su mi podrška moja djeca, muž, sestra, mama, brat, svekar, svekrva, prijatelji, kumovi…, svi! Naravno da bi svi oni voljeli da pobijedim“, otkrila je Ivana.

VIDEO Strašna tragedija na koncertu Taylor Swift: Preminula obožavateljica (23), a njih još 1000 potražilo je pomoć

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije