Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvučalo je magično

Beba Balašević objavila je pjesmu koju je napisala za Massima: Nazvao me i otpjevao refren

Zagreb: ?or?e Balaševi? na Interliberu potpisivao novu knjigu Kalendar mog djetinjstva
Foto: Davor Visnjic/PIXSELL
1/9
26.12.2022.
u 17:41

Pjesma koju sam napisala je ljubavna, govori o tome da će se od života računati samo vrijeme provedeno s nekim koga voliš, a da će se sve ostalo moći smjestiti u jedan minutu šutnje, napisala je na Facebooku kći Đorđa Balaševića.

Prerani odlazak Massima Savića je ostavio u nevjerici glazbeni svijet iz cijele regije, a mnogi su otkrili kako su postojali brojni glazbeni planovi koje su dogovorali s Massimo, a koji će sada ostati nedovršeni. Massima se prisjetila i Beba Balašević, kći Đorđa Balaševića koja je na društvenim mrežama otkrila kako je za Massima napisala pjesmu i od početka je znala da je baš on mora izvesti i sada je prvi put i objavila tu pjesmu i napisala kako se osjećala kad joj je Massimo prvi put otpjevao refren ove pjesme.

- Posljednje dve godine, nažalost često, izgovorim rečenicu: sve pogrešni odlaze. I jučer sam. Nisam imala puno razgovora s Massimom, mislila sam da me to tek čeka i to me radovalo, jer se radi o jako inteligentnom, talentiranom, lucidnom i maštovitom čovjeku... Umjetniku koji pored svoje beskrajno zanimljive ličnosti ima još jednu predragocjenu stvar u svom životu, a to je ljubav između njega i njegove žene... Način na koji je pričao i vrednovao svoju ljubav je za mene bila zadivljujuće inspirativna...- napisala je Beba Balašević na Facebooku i nastavila:

 

 

-  Pjesma koju sam napisala je ljubavna, govori o tome da će se od života računati samo vrijeme provedeno s nekim koga voliš, a da će se sve ostalo moći smjestiti u jedan minutu šutnje... I rekla sam i tada a kažem i sada, ta je pjesma samo za njega i nikog drugog...Nazvao me i otpjevao svoju verziju refrena, ja sam ushićeno slušala kako pjesma dobiva na vrijednosti koju je samo njegov unikatni glas mogao da joj doda... Nažalost, neću je čuti cijelu u njegovoj izvedbi...Ne kažem: nikad...Sada mi ostaje da zamišljam kako zvuči kad je on pjeva i ako mene pitate, zvuči magično...

VIDEO Massimo je nanizao brojne hitove, a sve je počelo idejom Siniše Škarice koja ga je dovela do vrha top lista

Komentara 2

TW
twisteer
18:01 26.12.2022.

je,,,ne ide bez prekodrinske ekipe

Avatar Moodleen
Moodleen
20:51 26.12.2022.

Pa ni na blagdane u civilizaciji sadržaj debelog crijeva zvan hartija ne odustaje od svojih trofaznih zapadnih turčina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije