Nije gramzljiv

Ben Affleck pošteno vratio novac koji mu je greškom bio uplaćen

ben affleck
Pixsell
05.11.2010.
u 17:11

Za pojavljivanje na otvaranju jednog kasina glumac Affleck je dobio honorar od 250 tisuća dolara, a greškom u knjigovodstvu kasina taj mu je novac bio uplaćen dvaput, no on je uredno vratio višak novca.

Glumac Ben Affleck za nedavno pojavljivanje na otvorenju kasina u White Sulphur Springsu dobio je honorar od 250 tisuća dolara. Prilikom isplaćivanja novaca greškom zaposlenika u kasinu dogovorena mu je svota isplaćena dva puta. Čim je primijetio grešku, Affleck je višak vratio uplatitelju i upozorio ih na grešku.

Vlasnik kasina Jim Justice bio je beskrajno zahvalan Benu na tom poštenom činu jer zbog problema koje imaju u knjigovodstvu nikada ne bi primijetili da im nedostaje taj novac.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Časna seka
Časna seka
18:28 05.11.2010.

Ako u knjigovodstvu ne bi primijetili da nedostaje taj novac, onda je čudnije to da zaposlenici ne uzmu.

BU
Bugrer
08:35 06.11.2010.

Jako im je knjigovodstvo kad ne primijete da im fali 1/4 mil $.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije