Zaljubljeni glumac

Ben Affleck progovorio o vezi s Jennifer Lopez: 'Jako sam sretan. Život je dobar'

Foto: Reuters/Pixsell
1/7
06.10.2021.
u 22:00

Glumac Ben Affleck (49)  i pjevačica Jennifer Lopez (52) u posljednjih nekoliko mjeseci su nerazdvojni. Rijetko komentiraju svoju vezu, no sudeći po fotografijama doista im cvjetaju ruže što je sada potvrdio i Affleck na premijeri svojeg novog filma "The Tender Bar“.

Glumac Ben Affleck (49)  i pjevačica Jennifer Lopez (52) u posljednjih nekoliko mjeseci su nerazdvojni. Rijetko komentiraju svoju vezu, no sudeći po fotografijama doista im cvjetaju ruže što je sada potvrdio i Affleck na premijeri svojeg novog filma "The Tender Bar“.

-Jako sam sretan, ovo je doista sretno razdoblje u mom životu. Život je dobar- rekao je kratko glumac.

Proslavljeni glumac radio je nekoliko novih filmova među kojima su "Posljednji dvoboj" i "The Tender Bar" koji je režirao George Clooney, a kada mu to poslovne obveze dozvoljavaju svaki slobodan trenutak provodi sa svojom odabranicom.

-Bila je prava poslastica raditi za George, ovo razdoblje u mojoj karijeri iznenađujuće je plodno, imao sam sreću. Veoma sam zahvalan i sretan- ispričao je Ben te dodao kako se veseli i filmu "Posljednji dvoboj" čija je premijera zakazana za sredinu mjeseca.

Inače Jennifer i Ben su svoju vezu obnovili početkom godine nakon gotovo 20 godina nakon što je pjevačica prekinula vezu sa zaručnikom Alexom Rodriguezom. 

Jennifer je nakon nedavnog filmskog festivala u Veneciji gdje su se prvi puta pojavili zajedno na crvenom tepihu nakon 20 godina na društvenim mrežama pohvalila svog odabranika za kojeg je imala samo riječi hvale.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

-Bilo mi je jako lijepo. I jako sam uzbuđena što ćete imati priliku pogledati ovaj film. To je prvi scenarij nakon 'Dobrog Willa Huntinga' kojega su Matt i Ben napisali zajedno s Nicole Holofcener. Nevjerojatan je. Gluma cijele glumačke postave je fantastična- napisala je pjevačica uz video koji je objavila, a potom su zajedno prošetali i crvenim tepihom na Met Gali u New Yorku.

VIDEO Petar Grašo nakon prekida s Danijelom ljubi 15 godina mlađu Hanu Huljić 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije