A on to ima!

Ben Affleck: Za uspješan brak treba imati partnera boljeg od sebe

jennifer
Pixsell
18.12.2012.
u 10:59

– Vrlo često dolazim doma nakon što nam djeca odu spavati. Jennifer i ja volimo čavrljati o svemu što radim. Jako je dobra u slušanju drugoga – pohvalio je svoju suprugu 40-godišnjak

Već  sedam godina Ben Affleck uživa u skladnom braku s kolegicom Jennifer Garner s kojom ima troje djece, a otkrio je i koja je tajna njihova braka:

– Dvije su stvari potrebne da bi vam brak uspio. Prva je da se morate jako puno truditi, a druga je da partner bude izvan vaše lige, da bude iznad vas. A ja sam u obje stvari uspio.

Glumac kaže da njegovoj supruzi ne smeta njegov natrpan poslovni raspored te da jako cijeni što ostaje budna do kasno navečer čekajući da on dođe u krevet i da onda raspravljaju o idejama za svaki njegov novi film.

– Moja žena vrlo je ležerna. Vrlo često dolazim doma nakon što nam djeca odu spavati. Jennifer i ja volimo čavrljati o svemu što radim. Jako je dobra u slušanju drugoga – pohvalio je svoju suprugu 40-godišnjak. Otkrio je i da njegova žena obožava putovanja, ali je to zbog djece morala žrtvovati.

– Jennifer bi voljela putovati, ali uz troje djece to je nemoguće pa ja sad putujem više nego ona – rekao je glumac.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije