Konzervativni rocker

Benicio Del Toro glavni je krivac Rodu Stewartu što će postati djed

rod stewart
14.04.2011.
u 17:56

Neobavezni seks i njegova kćer, dodao je izvor, slavnom su rockeru dva nespojiva pojma. Rod Stewart smatra da je šteta napravljena i sada nema nazad.

Rod Stewart, koji je i sam nedavno postao otac, želio je da se njegova kćer Kimberly prvo uda, a tek onda krene širiti obitelj. Slavni rocker veoma je ljut na meksičkog glumca Benicia Del Toroa i smatra ga glavnim krivcem što je njegova kćer Kimberly trudna.

Naime, neobavezni seks manekenke i glumca ostavio je, izjavio je Stewart, 'trajne posljedice' što mu se nimalo ne sviđa.

- Iako ostavlja dojam razuzdanog rockera, Rod je zapravo jako konzervativan kada su djeca u pitanju. Uvijek je brinuo za njih, a velika mu je želja bila otpratiti Kimberly do oltara. Zbog toga nije zadovoljan što se sve to na ovaj način dogodilo - rekao izvor blizak glazbeniku.

Neobavezni seks i njegova kćer, dodao je izvor, Rodu su dva nespojiva pojma. No, slavni rocker smatra da je šteta napravljena i sada nema nazad. Raduje se što će postati djed i siguran je da će se odlično snaći u toj ulozi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije