Loše prognoze

Bernard Krasnić vjeruje u uspjeh supruge Nine Badrić

'                               '
''
23.05.2012.
u 08:00

Sve zemlje iz regije prema kladionicama imaju bolje šanse za pobjedu od \"Neba\", Srbija je čak četvrta, dok je Nina na 35. mjestu.

Napetost i iščekivanje dosegnuli su vrhunac jer nas samo jedan dan dijeli od nastupa naše predstavnice Nine Badrić na Eurosongu. Uzbuđenje i pozitivna trema zavladali su našim kampom i cijela je delegacija potpuno posvećena samo jednom cilju – da u četvrtak navečer Hrvatska napokon prođe u finale.

Kao potpora našoj predstavnici Nini Badrić u Baku je stigao i njezin suprug Bernard Krasnić. Par se u ponedjeljak navečer zabavljao s ostalim predstavnicima na zabavi koju je organizirala naša delegacija.

Nezaboravni Waterloo

No unatoč velikom trudu i radu ekipe predvođene Ninom Badrić, kladionice Hrvatskoj ne predviđaju veliki uspjeh. Hrvatska se tako smjestila na 35. mjestu, daleko ispod gotovo svih pjesama iz regije. Prognoze su lošije samo za Ramba Amadeusa, predstavnika Makedonije, koji je na 41. mjestu. Iako se predviđanja kladionica nisu svake godine obistinila, ona su često dobar pokazatelj kako će pojedinu pjesmu prihvatiti publika.

Trenutačno sve kladionice najviše šansi daju švedskoj predstavnici Loreen i njezinoj pjesmi "Euphoria". Šveđani su na Eurosongu pobijedili četiri puta, 1974., 1984., 1991., 1999. godine, a jedan od najvećih hitova s Eurosonga upravo je pjesma pobjednica '74. godine "Waterloo" grupe ABBA.

Rumunjskoj prva pobjeda?

Druga na ljestvici zemalja koje imaju najviše šanse za pobjedu je Italija koju predstavlja Nina Zilli pjesmom "L'amore è femmina". Italija je dvaput pobijedila na Eurosongu, 1964. i 1990. godine kad je briljirao Toto Cutugno s pjesmom "Insieme: 1992".

Kadionice daju odlične šanse i skupini Buranovske Babuški, zrelim gospođama koje izvode pjesmu "Party for Everyone", a odlično stoji i srpski predstavnik Željko Joksimović i njegova "Nije ljubav stvar". Peta je po redu s najvećim mogućnostima za pobjedu Rumunjska koja nikad nije pobijedila na Eurosongu i skupina Mandinga s pjesmom "Zaleilah".

Ključne riječi

Komentara 30

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
04:53 24.05.2012.

mislim da uopce nije potrebno cuti pjesmu. poznavajuci kvalitetu HR estrade, lako je zakljuciti da nema sanse cak i u takvom saljivom kontekstu

DU
Deleted user
12:13 23.05.2012.

Nina u četvrtak navečer pakira kofere za doma. Ništ\' od finala za nju.

EX
excell
23:27 23.05.2012.

...ako vjeruješ u njen uspjeh onda...nemaš sigurno sluha....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije