Veliki gubitak

Beskrajna tuga u obitelji pjevačice: Nakon supruga umire joj i brat

celine dion
Foto: Press Association/Pixsell
1/6
15.01.2016.
u 21:53

Daniel, brat pjevačice Celine Dion, već se dugo bori s karcinomom, a njegovo stanje toliko je loše da obitelj sumnja da će dočekati idući tjedan

Samo dan nakon što joj je suprug Rene Angeli nakon duge i teške borbe s karcinomom grla izdahnuo u naručju Celine Dion suočava se s još jednim velikim gubitkom. Njenom starijem bratu Danielu (59) koji se također bori s karcinomom ostalo je još svega par sati života, piše TMZ.

Daniel se bori s tumorom mozga, jezika i vrata, a trenutno se nalazi u rodnom gradu Montrealu okružen sestrom Claudette, 89-godišnjom majkom i ostalim članovima obitelji. Nažalost njegovo je stanje jako loše pa se obitelj sprema na ono najgore. Njegovi najbliži sumnjaju da će Daniel dočekati idući tjedan. Zbog iznimno teške obiteljske situacije pjevačica je otkazala sve zakazane nastupe. 

>>Nakon duge i teške bolesti preminuo suprug Celine Dion

>>Najteži dani Celine Dion: Suprug želi umrijeti u mom naručju

Komentara 4

CR
cronada
23:36 15.01.2016.

tuzno, tesko, bilno ali svi mi ponekad u zivotu prilazimo kroz takve slicne situacije! No i nekome dode sve skupa a nemozes nista promjeniti i to je ono najteze!Zelim njoj i obitelji puno snage .

OK
okus
07:43 16.01.2016.

Ko i uvijek samo primitivni komentari. Cast iznimci.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
15:13 16.01.2016.

Tragedija Albanske obitelji. Zalosno....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije